Saznajte koliko loš može biti u krevetu

seksi editorijal, snimka, seks, prijatelji, seks, atmosfera, seks, prvi spoj, brak, orgazam, problem, žene, seks, krevet, seks, savjeti, vrijeme, žene, krevet, seks, glasovi
Donosimo vam neke znakove koji će ga otkriti još u najranijoj fazi vaše veze.

Na stranici allwomenstalk.com naveli su šest znakova koji upućuju na to da je muškarac loš u krevetu. Obratite pažnju prije nego bude prekasno. Ovo je ujedno i dobra prilika za sve muškarce da provjere spadaju li u ovu kategoriju!

Jako loše ljubi

Jedan od prvih i skoro najvažnijih znakova koji upućuju na to da vas neće usrećiti u krevetu je loš način ljubljenja. I mnogi od nas već su imali takva iskustva, no, ipak su odlučili dati šansu. Pokazalo se da ma koliko atraktivan i divan bio neki muškarac, ako loše ljubi - loš je i performer u krevetu. Jedan poljubac s njim otkrit će vam puno više nego ste mogli zamisliti, dovoljno je samo obratiti pažnju.

Ne zna plesati

Nemojte misliti da ovo znači da mora biti poput profesionalnih plesača na plesnom podiju, ali pripazite na to kako se ponaša kada svira neka zavodljiva muzika. Dakle, ne traži se da vaš odabranik ima pokrete kao Fred Astaire ili Justin Timberlake, važno je kako se giba na laganu muziku. Spori ples i njegovi pokreti otkrit će vam kakav je u krevetu. Ples je vertikalna sublimacija požude i ako postigne da vam se prilikom sentiša s njim zavrti u glavi - možda je baš on vaš Casanova!

U njegovom društvu se ne osjećate seksualno poželjni

Ako u njegovoj blizini ne osjećate požudu, ako vas tretira kao prljavštinu i ne gleda vas na onaj zavodljivi način, a vi se osjećate totalno aseksualno, to bi vam trebalo biti dovoljno da spoznate koliko je zapravo loš ljubavnik.

Halapljivo proždire hranu

Ako jede kao da sutra ne postoji, srče proždrljivo svoju juhu ili nešto drugo i pritom oko njega nastane nered, a to vam je bio instantni turn-off, ni u krevetu s njim vam neće biti drugačije.

Odmah vas je zgrabio za grudi ili guzu

Muškarac koji vas za vrijeme prvog poljupca odmah zgrabi za grudi ili guzu na taj način otkriva svoju pohlepnost i sebičnost i upravo je takav i u krevetu - misli samo na svoje vlastito zadovoljstvo.

Hvali se svojim seksualnim postignućima

Ima nešto gore od toga da vam u početnoj fazi veze govori o sebi, svom poslu ili automobilu - govori o tome kako su njegove bivše uživale prilikom seksa s njim. Nema ništa gore od toga da se muškarac razmeće pričama o svojim seksualnim pohodima i osvajanjima.

Izvor: net.hr