Rukometašice Susann i Nina priznale da su lezbijke!

Kako to izgleda kad se dvije djevojke zaljube jedna u drugu? Svoju životnu storiju odlučile su javno ispričati dvije njemačke rukometne reprezentativke, koje su u utorak postale sportska priča dana u svojoj zemlji.

Suzann Müller ima 22 godine i igra u prvaku Njemačke HC Leipzigu, a njena sedam godina starija ljubav Nina Wörz igračica je danskog Randersa.

  • 'Ich liebe dich'

Priča je posebno zanimljiva jer su se zaljubile prošle godine tijekom Svjetskog prvenstva u Kini, dok je Nina još bila u vezi s bivšim nogometašem Michaelom W. Premda je s dečkom bila u vezi čak četiri godine, ljubav prema Suzann bila je jača i početkom ove godine je prekinula s Michaelom.

Nekoliko mjeseci poslije dvije su rukometašice odlučile da se više neće skrivati te su javno priznale vezu:

"Da, točno je. Nas smo dvije ljubavni par i uživamo u zajedničkoj sreći. Tako to ispadne u životu. Čovjek treba slušati vlastito srce", izjavila je Nina, koja je ove nedjelje na proslavi Leipzigovog naslova otvoreno grlila i ljubila Suzann, a par dana poslije javno priznala da su u vezi.

Zbog ljubavi bi Müller na kraju mogla i preseliti u Dansku, jer zaljubljene golubice trenutno dijeli 800 kilometara. Rješenje je već na vidiku. Müller bi iz Leipziga (s kojim ima ugovor još godinu dana) mogla prijeći u danski Aarhus, koji trenira njen bivši trener Morten Arvidsson. A od Aarhusa do Randersa je samo četrdesetak kilometara...

Net.hr