Put do maksimalnog užitka

seks
Da biste znali što želite u krevetu i da biste mogli uputiti partnera u tajne svog tijela, najprije morate dobro sami upoznati svoje tijelo te znati što vam najviše odgovara. Stručnjaci savjetuju da svoje tijelo istražite samozadovoljavanjem i tako ga pripremite za gromoglasan orgazam.

VI GORE
Da biste lakše postigli orgazam tijekom vođenja ljubavi, savjetuju američki seksolozi, klitoris trljajte o partnerovu stidnu kost. Najbolji položaj za to je kad ste vi na partneru.

TRENING ZA VRHUNAC
Znate kako se kaže: vježba čini majstora. Stoga, ako želite intenzivnije orgazme, potrebno je malo vježbati - bez brige, nije naporno ili neugodno. Pomoći će vam tzv. Kegelove vježbe koje uključuju stiskanje pubokoksigealnog mišića - to je isti mišić koji zaustavlja mlaz mokraće - i njegovo zadržavanje dok se sporo broji do tri. Zatim se trebate opustiti dok izbrojite do pet, a potom ponoviti stezanje. Postupno trebate povećavati zadržavanje stisnutog mišića dok ne izbrojite do deset. Stručnjaci savjetuju kako bi trebalo napraviti pet vježbi tri puta na dan i ostati na tome.

ZAJEDNIČKA AVANTURA
Istraživanja su potvrdila da zajedničko bavljenje adrenalinskim sportom (poput alpinizma) ili čak gledanje filma strave i užasa potiču proizvodnju dopamina, hormona euforije koji se ispušta i u vrijeme vrućih igrica među plahtama.

TKO ČEKA, TAJ DOČEKA
Ako ćete odlagati orgazam, bit će još eksplozivniji kad stupi na scenu. Dakle, kad osjetite da se bliži veliki O, usporite - i tako nekoliko puta, odnosno koliko možete izdržati. Kad se nakupi silno uzbuđenje i strast, vrhunac će doista biti poput eksplozije.

VRUĆE PORUKE

Ako vam treba više vremena da se uzbudite nego što treba vašem partneru, počnite s predigrom prije nego što ćete se vidjeti s njim. Seksi SMS poruke ili mailovi zagrijat će vas oboje (samo pazite da ne šaljete razgolićene fotografije), savjetuju seksolozi.

VAŽNO JE OPUSTITI SE
Istraživanje francuskih znanstvenika otkrilo je da je stres na poslu za gotovo 70 posto žena glavni krivac za slabi libido. Stoga pokušajte sve probleme ostaviti na poslu, a u spavaćoj sobi razmišljajte jedino o partneru i svom užitku. Opustite se!