Promijenite svoj seksualni život u samo 15 minuta

cyber sex
Ali, ono što će vašeg partnera zaista impresionirati, najvjerojatnije će biti vaše ponašanje odmah poslije seksa.
Nije da svi muškarci bježe iz kreveta nakon seksa, kao što nisu ni apsolutno sve žene ljubiteljice maženja, ali vrlo je velika vjerojatnost, ako ste muško, da ste spremniji u predigri nego u postigri.

Petnaest minuta maženja nakon seksa naime pojačava zadovoljstvo vezom, tvrdi nekoliko novih istraživanja. Jedno od istraživanja odvijalo se u blizini Toronta gdje je ispitano više od 450 odraslih osoba o njihovim postkoitalnim aktivnostima i općim zadovoljstvom u vezi.

Trajanje maženja poslije seksa pokazalo se povezanim s većim seksualnim zadovoljstvom i, zauzvrat, većim zadovoljstvom ljubavnom vezom. Dokazano je da je vrijeme naposredno nakon seksa kritično razdoblje za stvaranje osjećaja zadovoljstva intimnom povezanošću.

Ali, ne gledaju svi parovi jednako na maženje poslije seksa. Stereotipno je razmišljanje da se žene žele maziti, a muškarci ne. Ali, stereotipi postoje kako bi ih razbili. Pa ponekad muškarci žele koji minutu odmora u zagrljaju s voljenom, dok ona baš i nije za to.

Voljeli maženje ili ne, činjenica je da će nekoliko dodatnih zajedničkih minuta nakon seksa učiniti čuda za vašu vezu, pa ih svakako odvojite jedno za drugo.

Izvor: magazin.hr