Probudite joj želju za seksom

sex, sex, sex, erotika, snovi, seks, orgazam, bradavice, seks, piramida, seks, erakcija, jutro, seks, jutro, penis, g točka, Splet živčanih završetaka, Frenulum, Skrotum, testis, muškarac, Anus, Međica, glavić, seks ljubav, vođenje ljubavi, seks, muškarac žena, seks ljubav, brak, Smisao za humor, žene, menopauza, Prednosti četrdesetih, seks, seks kod žena, orgazam, seksualnost, uživati, seks, orgazam, srž ljubavi, ljubavna energija, ponos, iskrenost, Erotske priče, stimulacije klitorisa, mini vibrator, seks ljubav, više vrsta seksualnih odnos, seks, muškarac žena, seksualni partneri, sex orgazam, Pomirbeni seks, Praznički seks, Seks iz potrebe, seks ljubav, erekcije, spolni odnosi, duljine spolnog odnosa, seks, farmaceuti, seks, ljubav, Pijani seks, Umoran seks, nekoliko minuta užitka, testosteron, estrogen, hormon, seksualna želja, želja za maženjem, seksi donje rublje, ispuštanje endorfina, Jutarnji seks prakticiranje, seks ljubav, za žene i muškarce, prijepodnevni seks, vruće ju
Pogled na njeno golo tijelo, na guzu i noge u uskim tajicama, letimičan prizor nje u grudnjaku dok se sprema za posao, kad u trenirci sagnuta nad veš mašinom skuplja bokserice, kad se šminka pred ogledalom spremna za izlazak s curama, kad izlazi iz tuša sva vlažna i mirišljava. I sekunda je dovoljna da muškarac poludi i kao bizon za vrijeme parenja pod utjecajem proljetnog ludila nahrli na svoju dragu. No, ako ona nije u "tom" raspoloženju, priča završava neslavnom drkicom pred laptopom i jeftinom pornografijom loše kvalitete.

Ako vam nedostaje onaj seks s početka veze, ako ste primijetili u njoj pomanjkanje želje za intimom, ako vam se libido posušio i smrdi ko bakalar iz Konzuma, vrijeme je da uzmete stvari u svoje ruke.

Vaša djevojka, za razliku od vas, ipak zahtijeva malo više pažnje i malo više vašeg truda da se u njoj rodila želja da vas seksualno iskoristi. Tipičan muški "idemo se jebat" ulet nakon pola gajbe s momcima i zadahom koji bi i sanitarnog inspektora onesvijestio više ne prolazi. Ako u njoj želite probuditi želju za seksom, a kamoli želju za divljim seksom, morat ćete to odraditi "s predumišljajem". Poput planiranja hladnokrvnog ubojstva, ovom zadatku treba pristupiti oprezno. Svaki korak mora biti pomno razrađen i primijenjen, jer ste u suprotnom scenariju naje...i.
Ženski libido prvo treba potaknuti

Ian Kerner, doktor i autor "Ona svršava prva", objašnjava u svojoj knjizi kako žene treba "uvesti" u raspoloženje za seks. Nije dovoljno da joj priđete s leđa, snažno je zagrlite i strastveno ljubite vrat. Kad bi to bilo rješenje, vi ne bih ovo čitali, a ni mi istraživali. Uzbuđenje kod žena dolazi polako. U valovima. Zamislite to na način da ju, poput mašine Formule 1, prvo morate zagrijati na radnu temperaturu kako bi iz nje mogli iskoristiti i zadnju trunku snage za seksualni performans koji vas očekuje.
Zavodite ju od jutra

Vi ste na potezu. Krećemo s prvim zrakama sunca. Probudite ju malim poljupcima, nježnim zagrljajem, nek osjeti vašu fizičku prisutnost i sigurnost koju joj pružate. Kad se oblači za posao ili faks, promatrajte ju. Nek osjeti da ju gledate. Doskočite s još jednom pusom u vrat, u obraz i jednim zagrljajem prije nego ode. Neka razmišlja zašto se danas čudno ponašate. Sve će joj biti jasno.
Kroz dan, neka zna da mislite na nju

Ne trebate slati ruže, ne morate kupovati skupe čokolade. Malo pažnje bit će dovoljno. Poruka, e-mail, Facebook like, komentar ili poke nek budu vaše oružje. Recite joj kako je sexy i tražite da vam pošalje neku svoju sliku.
Kad padne noć

Kad se navečer vidite, zagrlite ju i dugo ju poljubite. Nježno, ne morate ju oblizati ni zadaviti. Pitajte ju kakav joj je bio dan. Držite ju za ruku. U šetnji joj pohvalite guzu i tjerajte ju da hoda ispred vas samo par metara. Nek zna da ju gledate. Da ju želite. Što se više voljeno i željeno osjeća, to će u njoj seksualna želja biti jača i izraženija. Cjelodnevna pažnja rijetko koju curu ostavlja ravnodušnom. Ako dobro odigrate možete očekivati da će ovaj puta ona iz vas iscjediti i zadnju kap znoja. Sve za njene višestruke orgazme. Ako treba, iščašite kukove! Ako treba, slomite si kičmu zadovoljavajući je! To je jedini način kako doživjeti najbolji seks na svijetu. Za neke stvari se isplati umrijeti, zar ne?

macho.hr