Prijedlozi i savjeti za seks u uniformama

sex, preljub, sex, sex, vrijeme, seks, gtočka, sex, sex, seks, snimanje, predigra, seks, uniforme, savjeti, planina, seks prakticiranje, ritual, seks prakticiranje, pacijentice, doktor, seks navike, jedna noć, razlozi, seks navike, pravila, žene
Policija u krevetu

U koliko samo seksualnih situacija možete upotrijebiti lisice... a kad je još tu i pendrek, kombinacijama nema kraja. Naravno, da bi cijela priča bila zaokružena tu je i uniforma. Sve kreće od one provjerene situacije „Policajac Vs. lopov". Znamo da i cure ovo čitaju. Bile ste zločeste? Po ko' zna koji put ste se oglušile o zakon?

Vašem privatnom policajcu ne preostaje ništa drugo, nego da vas po hitnom postupku privede u sobu te radi opće sigurnosti lisicama prikvači za krevet. Ovisno o težini vašeg prijestupa dobit ćete i adekvatnu kaznu. Kazniti vas može tek laganim lupkanjem pendrekom po guzi za lakše prijestupe, ili drastičnim mjerama rezerviranim za okorjele kriminalke gdje pendrek pokazuje svu raskoš vaginalno-analne primjene.

Kada su policajke u pitanju, situacija može postati još zanimljivija. Volimo mi i kad žene preuzmu inicijativu. Povremeni lagani SM seks i dominacija stroge policajke nikom ne može naškoditi. Nemamo ništa protiv vezanja lisicama, no ako se vaša draga previše unese u svoju novu ulogu, pazite da pendrek ne završi tamo gdje ne bi trebao. Ima vas kojima ni to nije problem, dapače jedva čekate da se uhvati pendreka i... uh.

Liječnici i medicinske sestre

Jeste li ikad bili hospitalizirani?... I doživjeli čudesno ozdravljenje jednim pogledom na medicinsku sestru koja je upravo ušla u sobu da vam izmjeri tlak? Da, poznat vam je taj sindrom, znam. A vi cure, jeste li ikad došle liječniku i spontano počele kašljucati u nadi da će vam doktor narediti da dignete majicu, kako bi poslušao kako dišete... duboko dišete?

Svi znamo da su bolnice i bolničko osoblje neiscrpna inspiracija za mnoge... porniće. Ne treba vašoj dragoj diploma medicinskog fakulteta da vas prigodnom masažom riješi konstantne napetosti na području prepona. Ako ste pak pod stresom, sve se to može riješiti u trenu „cijepljenjem"- nema efikasnije metode od dobre „injekcije" nakon napornog dana.

No, to sve može biti puno zanimljivije ako si dodijelite nove uloge. On može biti liječnik a ona pacijentica, ona može biti liječnica/medicinska sestra a on pacijent, ili oboje možete u uniforme. Lagani sistematski pregled u vaša četiri zida preuzima funkciju izvrsne predigre. Počinjete polako. Stetoskopom je slušajte kako diše. Vršcima prstiju prolazite po njenom tijelu koje treperi. Masirate joj leđa i spuštate se sve niže. Nakon nekog vremena preuzimate ulogu ginekologa. Morate priznati - zvuči bolje nego ona "ho-ruk" varijanta, tek toliko da se obavi.

Poštari

Što je ženama toliko napeto u poštarima? (Osim što nose penzije). Poštari se ustvari savršeno uklapaju u profil žrtve pohotnih kućanica. Za te kućanice, poštarov Thomos je ustvari Kawasaki a sami poštari mačo bajkeri u kožnim hlačama. Znate onu staru: „ Ako niste slični ni mami ni tati, onda ste sigurno poštaru."

Ne bi ni mi imali ništa protiv da nam poštu kući nosi mlada utegnuta poštarica. No, to za sad možemo gledati samo u filmovima.

Francuske sobarice

Ovaj fetiš ima mnogo poklonika. Vaša draga u ultra-kratkoj uniformi sobarice briše prašinu po sobi. Vi je pohotno promatrate a ona se svako malo mora sagnuti. Oh, pa ona ne nosi gaćice! Odmah je morate par puta dlanom po guzi zbog nedoličnog ponašanja. Ostatak znate.

Školarke

Uredno počešljana kosa, uska košuljica, kratka suknjica i dokoljenke. Kako samo čedno i nevino izgleda u tome. S vašom dragom možete otputovati u školske dane. Budite joj učitelj i poučite je mnogočemu. Ravnalo imajte uvijek pri ruci jer odgojne metode su dio nastave.

Izvor: seksportal.hr