Postanite stručnjak za ljubljenje

poljubac, sex, ljubav, ljubav, sex, ljubljenje, sex, sex, veza, odmor, savršeni ljubavnik, ljubav, sex, sex, veze, veza, partneri, veza, sex, sex, seks, veza, ljubav, Muškarci i žene, osmijeh, simpatija, signali privlačnosti, zavođenje, bakterije, ljubljenje, parovi, brak, djeca rast, poljubac, ljubljenje, tijelo, ljubljenje, ljubavni par, ljubav preko interneta, ljubav, Poznavanje partnera, bračni partner,  traženje partnera, ljubljenje, ljubljenje u usta, poljubci, poljubac, ljubljenje, ljubljenje u usta, muškaraci, žene, Muškarci i žene, mlađi muškarac, Starije žene, ljubljenje, savršeno ljubljenje, ljubljenje, otkrivanje, način, ljubavnici, krvna grupa, ljubav, spoj

Po mnogima poljubac je zapravo čin vrhunske intimnosti, a ne sam seks. Dugi poljupci, kratki poljupci, sočni, žestoki, nježni… Ima ih na tisuće vrsta i svaki ima neku funkciju. Vrijeme je da naučite nešto više o ljubljenju, jer ono zapravo otkriva puno toga o odnosu dviju osoba koje razmjenjuju poljupce.

Ljubljenje je vrhunski čin intimnosti
Živčani završeci u ustima
U usnoj šupljini se nalazi na tisuće živčanih završetaka. Ima ih sto puta više nego na vrhovima prstiju, a ti završeci stimuliraju želju i uzbuđenje. Upravo zato ljubljenje i dodirivanje jezikom prije, za vrijeme i nakon seksa može biti toliko uzbudljivo i izazivati veliki užitak.

Dugi sočni poljubac
Jedno je istraživanje pokazalo da je 40 posto muškaraca nakon dugog i sočnog poljupca odmah spremno za seks. Trideset posto ih je otkrilo da im je to najdraži način predigre. Isprepleteni jezici, puno sline i dodirivanje usnama uzbuđuje jači spol.

Kratki poljupci u obraze
Kako vas ljubi na odlasku? Ako vas samo kratko dodirne usnama po obrazu, moguće je da je riječ o muškarcu koji se teško emotivno povezuje. Ako su pak njegovi mlaki poljupci u obraz tek odnedavna pojava, moglo bi biti da mu više nije toliko stalo do veze.

Spojene usne i spojeni bokovi
Da, dugi sočni poljupci su sjajna stvar, ali mogu biti i još sto puta bolji ako priljubite bokove. Neki ljudi se tijekom ljubljenja razmaknu tijelima, a istraživanja pokazuju da su poljupci puno uzbudljiviji kad su im bokovi naslonjeni jedni na druge.

Poljubac u uho
Znate li kako se ljubi uho muškarca? Najprije lagano poljubite, a potom mu grickajte ušnu resicu. Nakon toga jezikom mu prijeđite lagano preko cijelog uha. Još ako mu pritom šapnete nešto zločesto, njegovo uzbuđenje bit će ogromno.

Agresivni poljupci

Muškarci inzistiraju na otvorenim ustima tijekom ljubljenja jer na taj način prenose u ženska usta hormone koji bude libido. Većina muškaraca čini to nesvjesno. Kada idući put njegovi poljupci budu malo agresivniji, nemojte mu zamjeriti jer ne čini to samo zbog svojega uzbuđenja. On na taj način želi probuditi i želju u vama.

Ljubljenje za zdravlje

Ljubljenje je zdravo jer tijekom strastvenih poljubaca krv bolje protječe kroz tijelo, srce brže udara i poboljšava se cirkulacija. Naravno, to su sve preduvjeti i za dobar seks. Stoga se što češće častite strastvenim i sočnim poljupcima.

izvor: tportal.hr