Počnite uživati u radostima jutarnjeg seksa!

impotencija, sexy, sex, zdravlje, sex, sex, sex, sex, sifilis, sex, sex, sex, seks, mrak, ljubav, seks, predigra, seks, debeljuce, seks, bol, seks, znanost, seks, plaža, uhićenje, seks, okidači, strast, analni seks, seks, savjeti, orgazam, seks, seks, orgazam, zadovoljstvo, seks, poze, krevet, seks, fenomen, ljubavnik, pažnja, veze, seks, krevet, partneri, žena, orgazam, seks, seks, orgazam, muškarac žena, muškarci, seks, orgazam, seks, škola, orgazam, seks, raspoloženje, seks, ubojstvo, seks, krikovi, seks, pitanja, odgovori, rekordi, seks, razum, načini, seks, seks, znojenje, seks, stvari, seks ljubav, sex orgazam, svršavanje, predigra, užitak, seksualni čin, doživljavanje istovremenog vrhunca, Jača imunitet, seks ljubav, seks, ublažava bol, Čini vas sretnim, Smanjuje anksioznost, seks navike, maraton, ljubav, seks navike, partnerica, način, seks navike, suprug, supruga, mastrubacija, ljubav, seks u dvoje, seksualno aktivan, seks u dvoje, poze, cure, seks prakticiranje, spolni odnosi, par

Pripreme za jutarnj seks

Kako ujutro ne biste imali previše posla kada ste pospani, pripremite se navečer. Iako je spontani seks najbolji, malo planiranja i razmišljanja isto nije loše i može biti uzbuđujuće saznanje da vas ujutro čeka odlična stvar. Navečer si pripremite neke mentol bombone ili žvake i vodu kako bi ujutro otklonili zadah, pobrinite se za maramice i kondome. Navečer nemojte jesti ništa masno i teško, kako zbog probavnih teškoća tako i energije. Prije spavanja razmišljajte o partneru i o tome kako ćete si međusobno ugoditi, odbacite negativne misli i obaveze. Prije nego planirajte uzmite u obzir koliko vremena imate prije posla i vi i partner, možda će to morati bit seks na brzinu ali to ne umanjuje užitak. Najbolja opcija za jutarnji seks je naravno za vrijeme vikenda kada se možete potpuno opustiti i ne razmišljati hoćete li zakasniti na posao. Ukoliko se probudite loše volje ili vam iskrsne neka obaveza ne inzistirajte na tome, lako prebacite za neko drugo jutro, nemojte se siliti može vrlo vjerojatno ispasti loše. Muškarci se seksom opuštaju, žene žele pozitivan i otvoren odnos, stoga ne budite iznenađeni ukoliko vaša draga ujutro i nije raspoložena za seks. No ukoliko je među vama sve uredu pripremite se na vruće jutro. 

Kako nagovoriti partnera na jutarnji seks?

 

Ukoliko je vaša draga prava pospanka, svejedno je možete uvjeriti da je jutarnji seks dobra stvar. Probudite ju nježno, možda s doručkom u krevet ili nježnim poljupcima i šaputanjem. Nemojte biti nagli i dosadni, dajte joj vremena da se razbudi. Kako su žene više samokritične dajte joj do znanja da je ujutro jako seksi, te da vas razbarušena i ne sređena jednako uzbuđuje. Ukoliko ste ženskog spola i rado bi imale jutarnji seks, odahnite jer većina muškaraca voli jutarnji seks. Jer vanjski utjecaji kao što su stres, umor i pospanost manje utječu na muškarčevu želju za seksom. Ukoliko vaš partner nije jedan od tih koji vole jutarnji seks, pristupite mu na način da ga želite budite pohotne i mazne, na taj način ga sigurno nećete ostaviti ravnodušnim i on će se brzo razbuditi i biti spreman za akciju, ukoliko nije potpuni mrgud. Muškarci uglavnom vole jutarnji seks jer je to dobar način na koji počnu dan isto tako dokazano je da muškarci dožive za vrijeme sna od 3-5 erekcija koje nedvojbeno utječu na njihovu želju za seksom ujutro. 

 

Prednosti jutarnjega seksa

 

To je odličan način kako početi dan, opusti vas, napuni s pozitivnom energijom i poveže partnere, jer poslije seksa još neko vrijeme sigurno razmišljaju o tome i jedan o drugom. Ako ste oboje pospanci i vaš se jutarnji seks ustvari promjeni u prijepodnevni seks, to je svejedno dobar početak dana koji ustvari preko vikenda možete protegnuti preko cijelog dana. Ponekad se savršeni dani odigravaju u krevetu pri čemu seks začinite s razgovorom, međusobnim hranjenjem, nježnostima što je vrlo erotično.

izvor: www.intimatemedicine.com.hr