Ovo su pitanja koja morate postaviti prije nego se udate

udaja, Vrgorac, udaja, vjenčanje, vjenčanje, tučnjava, policija, vjenčanje, udaja, muškarac, vjenčanje, ubojstvo, samoubojstvo, make-up, pogreške, vjenčanje, mladenka, pitanja, vjenčanje

I dok suvremeni parovi ističu dobru međusobnu komunikaciju, pojedinačna ispitivanja otkrivaju kako često daju različite odgovore na neka važna pitanja, koja se tiču njihove budućnosti.

Ako ne znate o kojim se pitanjima točno radi, mi ćemo vam ih rado otkriti.

1. Koliko novaca u banci bi vas učinilo sretnima?

S gotovo 50 posto parova koji ne znaju pružiti točan odgovor na pitanje koliko točno zarađuje njihov partner, jasno je kako je novac tema o kojoj morate razgovarati. Saznajte težnje vašeg partnera vezane uz štednju te kako on želi u budućnosti iskoristiti taj novac.

2. Gdje se vidite za 10 godina?

Prema statistikama raznih istraživanja, iznenađujuće je koliko rijetko parovi pričaju o dugoročnim planovima. No, stručnjaci upozoravaju kako je jako važno pitati partnera, gdje se vidi privatno i poslovno za 10 godina, jer bi vas odgovor mogao iznenaditi.

3. Koji je vaš krajnji cilj u karijeri?

Takva je pitanja važno postavljati ranije, kako bi znali imate li potporu partnera za svoje planove. Ako je odgovor negativan, to baš nikada ne završi dobro pa je bolje znati prije nego se dogode velike stvari.

4. Želite li živjeti u inozemstvu?

Doista nikada ne znate što vas čeka u životu. Bilo da se želite ili morate preseliti negdje drugdje, u određenom trenutku svog života, bi li on bio spreman spakirati i svoje kofere?

5. Želite li djecu?

To je tema koja zahtjeva više od "da" ili "ne" odgovora. Ako niste kompatibilni po tom pitanju, bitno je da to znate prije nekog važnog koraka u vezi, jer je malo vjerojatno da će se njegovo mišljenje promijeniti, npr. ako on želi samo jedno, a vi dvoje djece.

Izvor: index.hr