Pet pitanja koja nikad ne smijete postaviti partneru

veza, serijski ubojica, tajna, žene, veza, muškarci, muškarac, žena, mozak, istraživanje, godišnjice , ljubav, srž ljubavi, ljubav strast, ljubav na prvi pogled, muškarci, žena, bivši partner , očekivanja, situatonship, oblik veze, znakovi, znakovi, muškarac, žena, namjere, veza, žena, razlozi, sretna veza , znakovi, istraživanje, prekid veze, proljeće, psihološki razlog, cure, dečki, izjave muškaraca, partner, kriva pitanja, potezi , žene, muškarac

1. 'Trebam li se ošišati?'

Želite li promijeniti frizuru, ovisi samo o vama. Možda to pitanje postavite partneru jer mu želite biti lijepi i želite da mu se sviđa vaša frizura, ali, ruku na srce, muškarci ionako gotovo nikada ne primijete promjenu frizure (osim ako je zaista drastična). Stoga, razmišljate li o promjeni frizure, radije za savjet pitajte prijateljicu.

U svakoj ljubavnoj vezi postoje pitanja koja su sasvim suvišna i nema potrebe da ih postavite partneru

2. 'Koja haljina mi bolje stoji?'

Za ovo pitanje vrijedi ista stvar kao i kod frizure: odjenite haljina u kojoj se vi bolje osjećate i u kojoj sami sebi izgledate bolje. Muškarac će vam ionako vjerojatno reći da vam bolje stoji haljina koja otkriva više kože.

3. Bilo kakvo pitanje o kilogramima

Svome partneru lijepi ste takvi kakvi jeste. Želite li smršavjeti (ili se udebljati) učiniti to zbog sebe i zbog vlastitog zdravlja. Vaši kilogrami nemaju veze s nikim drugim, osim sa vama samima.

4. 'Je li tvoja bivša to radila bolje?'

Ovim pitanjem iskazujete dozu nesigurnosti, a i ruku na srce - je li zaista bitno je li ona to radila bolje? Pustite da prošlost ostane u prošlosti. Vi ste sada s njim u vezi i to je jedino bitno. I sigurno ima stvari koje radite puno bolje od njegove bivše.

5. 'Je li ti Sofia Vergara zgodna?'

Objektivno rečeno, većina muškaraca će reći da im je Sofia Vergara zgodna i kada muškaraca iskreno odgovori na to pitanje, njegov odgovor možda neće biti onaj koji ste željeli čuti. No, to što mu je Sofia Vergara zgodna, ne znači da mu vi niste lijepi. To samo znači da ima oči.

Izvor: zadovoljna.hr