Pet nepoželjnih scenarija u krevetu

Na stranici collegecandy.com navedeno je pet situacija koje su totalno nepoželjne u krevetu i zbog kojih bi muškarac, ma koliko zgodan bio, momentalno bio otpisan.

Iznenadni analni seks

Ne može vam se slučajno dogoditi da pogriješite rupu. Ako muškarac za vrijeme strastvenih igrica u krevetu iznenada pokuša s analnim seksom bez ikakvih upozorenja, pitanja i prethodnih konzultacija s partnericom - ne piše mu se dobro.

Ismijavanje

Biti gol ispred nekoga za neke osobe može biti neugodno iskustvo. Nemaju svi potrebno samopouzdanje. Većina nas ne ponosi se nekim dijelom svog tijela i najmanje što mu treba je da ga netko zbog toga ismijava. Takav scenarij posebno je nepoželjan u spavaćoj sobi. Ne nabijajte nekome na nos višak kilograma ili intimnu frizuru koja je vama neprihvatljiva. Ako se s nečim ne znate nositi, postoji vrijeme i mjesto za takve razgovore, a to nikako nije u krevetu.

Vršenje pritiska

Recimo da zaista želite isprobati neku novu pozu ili igračku za seks ili bilo što slično. Predložite partnerici i njoj se to ne sviđa. Okanite se toga. Nemojte je pokušati nagovoriti ili još gore emocionalno ucijeniti. To može biti poprilično neugodno, a ukazuje i na to da ne cijenite i poštujete tuđe stavove i mišljenja.

Uspoređivanje

Zasigurno je svatko od nas u svojoj glavi uspoređivao bivše i sadašnje, no, mišljenje o tome treba zadržati za sebe. Zamislite da usred seksa čujete: 'Moj bivši je uzdisao dok smo se seksali, a ti ne ispuštaš ni zvuk.' Ne bi vam se svidjelo, zar ne? E pa nitko to ne voli i takve izjave treba izbjegavati.

Agresivnost

Ovdje za početak možemo navesti scenarij kada muškarac gura glavu partnerice prema 'tamo dolje' ili je vuče za kosu. Ne, ne i ne! Ako želite brže, jače, dublje ili nešto drugo, upotrijebite riječi. Ali i to ide uz napomenu da dobro poznajete partnericu i njezine preferencije.

Izvor: net.hr