Ovo su vrste žena s kojima svaki muškarac mora biti u vezi

žena čišćenje

Gradska cura, hipsterica, kućanica...

Portal Men`s Health objavio je listu žena s kojima bi svaki muškarac trebao biti u vezi.

Otkrijte koje su to....

1. Urbana i sofisticirana

Ova žena je zanimljiva, spontana i zabavna. Kada ušeće u prostoriju, svi se pogledi zalijepe za nju. Neil Strauss, autor bestselera "The Game, puts it simply", tvrdi kako je ova vrsta žene jedna od najpoželjnijih.

Da biste osvojili ovu ženu, potrebna vam je velika količina samopouzdanja. Ona preuzima svu pozornost, a vi morate znati suzbiti ljubomoru.

2. Hipsterica

Ona zna sve barove i klubove u baru, ona prati trendove. Ona je žena sa stilom i zabavna, ali nije tako teško uhvatljiva kao prethodno opisana. Ona, zapravo, voli intelektualce i šmokljane. I zanima je kultura. Ona ima svoj stav, a u krevetu je "prljava".

3. Ona je vegan i voli jogu

Ona ima dug vrat i prekrasnu kožu i rado će vas dugo masirati. Ona se duboko povezuje sa životom. Mogu je osvojiti samo muškarci istih interesa.

4. Alfa ženka

Završila je fakultet u roku i počela raditi kao odvjetnica, a da nije između diplome i rada uživala u odmoru. Potpuno je predana svemu što radi i teško je držati korak s njom. Savršeno bi joj odgovarali umjetnici ili učitelji. Iako ima mnogo sličnosti s "alfa muškarcima", veza dvoje takvih ljudi sličnih karaktera mogla bi biti vrlo napeta.

5. Kućanica

Ona želi imati obiteljski automobil i ugodan trosobni dom. Želi veliku obitelj i djecu, želi se brinuti o svima. Nju žele imati i muškarci koji su rasli u tradicionalnim obiteljima, ali i oni koji to nisu imali pa traže stabilnost.