Ovo su tri najčešća znaka da vas partner vara

varanje
Kaže da se nikad ne nabacuje muškarcima s ciljem da ih uhvati u preljubu već testira hoće li se oni nabacivati njoj. Rekla je da u većini slučajeva postoji opravdan razlog zbog kojeg njeni klijenti sumnjaju u vjernost svojih partnera, no bilo je i slučajeva sa sretnim završetkom.

- Neki muškarci odmah spomenu u razgovoru da imaju ženu i djecu i vidim da to nikad ne bi prokockali. Za mene nema boljeg osjećaja nego kad se javim klijentu i kažem da nema oko čega brinuti - rekla je.

Potter je otkrila tri najčešća znaka prevare na koje biste trebali pripaziti ako imate sumnji u vjernost partnera.

1. Mobitel

Honey kaže kako je mobitel prva stvar na koju morate pripaziti i ovisno o načinu na koji ga vaš partner koristi možete otkriti mulja li vas.

- Velike su šanse da vas partner vara ako skriva mobitel od vas, pazi da ne vidite što je na njemu i redovito briše sadržaj - rekla je Honey.

2. Laganje o tome gdje je bio

Ako uhvatite partnera u laži oko toga gdje je bio ili gdje ide često se radi o sastancima s ljubavnicom ili ljubavnikom.

3. Osjećaj

Intuicija je moćna stvar. Ako imate osjećaj da nešto nije u redu svakako bi trebali porazgovarati sa svojim partnerom. Ako on ili ona odjednom provode više vremena na poslu i to vas zabrinjava, svakako bi trebali podijeliti brige s boljom polovinom.