Ovo su 3 glavna razloga zašto ga nisi prebolila

ljubavnica
Tvoj najveći strah je da ćeš ti doma sjediti jadna i sama, dok će ona biti sretan s nekom drugom

Ti više nisi dio njegovog života, no on je i dalje veliki dio tvog.

1. On je bio konstanta u tvom životu

On je bio tvoj prijatelj i ljubavnik, a sad je iznenada nestao iz tvoje dnevne rutine. Čak i da si od kamena, falio bi ti, nakon toliko zajedničkih mjeseci ili godina, posebno ako ste zajedno živjeli. Sada misliš da ništa više neće biti kao prije i osjećaš se potpuno izgubljeno, iako znaš što ćemo ti reći: kasnije ćeš se svemu tome smijati.

2. Previše ti je stalo

To je onaj prirodni instinkt kod žena: čak i ako je on pogriješio i povrijedio te, ti i dalje osjećaš potrebu da mu pomogneš i da ga izvedeš na pravi put, misleći kako će se on promijeniti. Pa kad nakon nekog vremena nazove i kaže da mu fališ, jer vrlo vjerojatno nema bolju opciju, ti ćeš povjerovati i sama naći izgovore za njegovo glupo ponašanje. Toliko ti je stalo.

3. Bojiš se da će on naći bolju

Tvoj najveći strah je da ćeš ti doma sjediti jadna i sama, dok će ona biti sretan s nekom drugom. No, ni to nije najgora stvar, već je to ona što si sigurna da će zbog nje prestati raditi sve loše stvari, koje je radio s tobom. Drugim riječima, strah te od same pomisli da će druga imati koristi od vaših svađa i tvog zahtijevanja da promijeni neke stvari. Zašto se oko tebe nije toliko trudio? Zašto zbog tebe nije promijenio te stvari?