Ovih 12 znakova pokazuje da ste u vezi s dobrom osobom!

prosidba

Prava osoba nikad ne dopušta da zaboravite koliko vas voli. Cijelo vrijeme trebate se osjećati voljeno i trebate znati da je toj osobi stalo do vas.

Prava osoba uvijek podržava partnera, bez obzira na to je li riječ o povratku na fakultet nakon 20 godina, početku pjevačke karijere ili bavljenju nekim sportom... Nije bitno o čemu se radi, bitno je da postoji međusobno ohrabrivanje.

Ako je osoba stvorena za vas, ona će vas inspirirati. To je korak dalje od podrške. Kad netko slijedi svoju strast i ambiciju, to može biti jako zarazno. Naravno, u pozitivnom smislu.

S pravom osobom uvijek ćete se osjećati prekrasno. Takva osoba svjesna je da to ne znači da partneru samo treba govoriti koliko je divan/divna već i postupcima omogućiti da se tako osjeća.

Prava osoba obraća pozornost na sitnice i zna da se tajna krije u malim stvarima. Slušat će što govorite i razumijet će, bez obzira na to što se ne radi o nečemu velkom, da je ipak riječ o nečemu što je partnerici bitno.

Prava osoba zna kada treba stati- svađe su sastavni dio veze, ali ne treba prijeći granicu, te početi s uvredama, već ostati i smiren i koncentrirati se na temu rasprave.

Prava osoba zna da djela govore više od riječi- svjesna je da prazna obećanja ne znače ništa, a da se ispunjenim obećanjima održava međusobno povjerenje.

Prava osoba zna da je bitno razgovarati o osjećajima i otvoriti se osobi s kojom je u vezi. To može biti izrazito teško, osobito kad je riječ o strahovima, dubokim emocijama i skrivenim željama, no veza s pravom osobom pomaže u izricanju takvih stvari.

Prava osoba zna da je iskrenost temelj svake veze.

Ako je veza zdrava, obje osobe se trebaju osjećati dovoljno opušteno i ugodno govoriti isključivo istinu,a pravi partner omogućit će da se druga osoba pri tome ne osjeća kao da je netko osuđuje.

Bez obzira na to je li riječ o psihičkom, fizičkom ili emocionalnom nasilju, u vezi s pravim partnerom/partnericom toga jednostavno nema. Ako vidite i najmanju naznaku, vrijeme je za prekid veze, ali i razgovor s trećom osobom koja će pomoći izaći iz te situacije.

U pravoj vezi partneri se uvijek međusobno podržavaju, bez obzira na to je li riječ o pozitivnim ili negativnim situacijama jer je upravo to ono na što su se obvezali kad su započeli ljubavni odnos.

Izvor: vecernji.hr