Ovako izgleda kad pravi muškarac voli

ljubav

On će vam pokazati što ljubav zapravo znači kao i što znači pružati, ali i primati ju. On će proširiti vaše srce i otvoriti vas da ponovo osjećate nešto puno veće od sebe same.
Naučit ćete što znači živjeti u trenutku. Tvoj će bivši izblijedjeti u prošlosti. Nema uspoređivanja, niti pomisli na to, jer prošlost je završila i ostala je iza vas.

Otkrit ćete ponovo što znači govoriti istinu. Otkrit ćete da se ne morate bojati reći svoje iskreno mišljenje bez straha da ćete započeti svađu ili ga uvrijediti, jer on objeručke prihvaća sve što mu imate za reći i ne želi se svađati nego istražiti i raspraviti vaše stavove.

Najvažnije, osjećat ćete se sigurnom. On će vam dati snage da slijedite svoje snove i strasti, da ponovno oživite svoju dušu i ciljeve. Ono nepoznato što vas je nekada plašilo, sad postaje avantura u koju ste spremni krenuti.

Pokazat će vam što ljubav znači i što ona ne znači. Neće vas iskoristiti, prisiljavati ili vas podcjenjivati.

Naučit će vas kako nastaviti dalje i u najtežim razdobljima. Otkrit ćete da je u redu pasti na koljena i da odustajanje i povlačenje ne moraju biti jedine opcije kada su pred vama teška vremena.

Naučit će vas da pažljivost, nježnost i suosjećajnost nisu slabosti nego velika snaga.
Naučit će vas što znači kompromis, ali isto tako i držanje svojih principa kod stvari koje su vam važne.

On će vam otkriti što znači stvoriti sretan dom, predivnu obitelj i bolju vezu sa svim osobama koje volite. On će vas naučiti kako da se bolje zbližite s drugima jer vam je pokazao kako da se potpuno zbližite s njim.

On će vas naučiti puno stvari, ali ono što je najvažnije, naučit ćete da nije samo na njemu da stvori vašu najbolju ljubav ikad, nego na vama oboje. A s takvim muškarcem pored sebe - vi to i možete.

Izvor: cosmopolitan.hr