Otkrijte zanima li ga samo seks ili želi vezu

Postoje signali koji mnogo govore o njemu i vrijeme je da ih naučite prepoznavati
Nakon što je prvi spoj dogovoren, kreću pripreme. U tom zanosu i s leptirićima u trbuhu brojne žene provedu prvi spoj u magli. A baš prvi spoj je važan i može vam puno toga otkriti o muškarcu koji vas zanima. Tijekom spoja oni šalju signale, katkada i zbunjujuće. Ipak, uz malo razboritosti i dobro otvorene oči, moći ćete sve prepoznati i na vrijeme znati reagirati onako kako treba, piše tportal.hr.

Kako razgovara?

Ako osjetite da vam je ugodno razgovarati s njim te da se teme samo nadovezuju, vrlo vjerojatno ste si kliknuli. Ako pak on tijekom razgovora gleda okolo i vi imate dojam da vas baš ne sluša pozorno, njega najvjerojatnije ne zanima razgovor s vama, nego samo seksualne aktivnosti.

Dodiruje li vas?

Znanstveno je dokazano da, kada nam se netko sviđa, tu osobu češće dodirujemo i uglavnom to radimo nesvjesno. Ako vas tijekom razgovora uhvati za ruku dok vam nešto objašnjava ili vas uhvati za rame da pojača svoje riječi, vrlo vjerojatno je duboko unesen u sve što je vezano uz vas. Ipak, oprez je potreban ako njegova ruka bježi na vaše noge ili vam kao slučajno sklanja kosu s lica. U tom slučaju najvjerojatnije želi samo skinuti odjeću s vas.

Kako se odnosi prema ljudima?
Budući da je ovo vaš prvi spoj, prema vama će vjerojatno biti pažljiv i brižan. Međutim, možete puno doznati o njemu ako promatrate kako se ponaša prema drugim ljudima koje susretnete te večeri. Ako je blago nervozan i razdražljiv, vrlo vjerojatno je takav u stvarnosti, a i vi biste uskoro mogli otkriti njegovo pravo lice.

Govori li puno o sebi?
Ako cijela večer protekne u znaku njegova monologa, stvari nisu dobre. Čuvajte se muškaraca koji imaju potrebu stalno govoriti o sebi, a da pritom ne pokažu ni minimum zanimanja za ono što vi imate za reći. Riječ je o egocentričnim muškarcima s kojima je vrlo teško ostvariti vezu jer oni vide samo svoje potrebe.

Laska li previše?
Lijepo je kad muškarac ženi daje komplimente, ali sve ima svoju mjeru. Ako se muškarac tijekom prvoga spoja razbacuje komplimentima koji već lagano prelaze u laskanje, vrlo vjerojatno je da si riječima želi utrti put do vašeg kreveta. To im je najbrži i najlakši način. Ako vas ne zanima samo seks, komplimente uzimajte s velikom dozom rezerve.

Je li tajnovit?
Neki muškarci puste žene samo da govore, a one onda, kako ne bi bila tišina, otkriju i više nego što su mislile. Budite odmjerene i pustite neka i on govori. Ako unatoč tomu on ne želi reći puno o sebi, najvjerojatnije nešto skriva ili vam ne želi dati priliku da ga bolje upoznate. Bilo da je riječ o jednom ili drugom, stvari se ne razvijaju onako kako treba i takvih muškaraca se bolje kloniti.

Kakav je na rastanku?
Muškarac kojemu je bilo ugodno s vama na spoju i koji bi vas želio ponovno vidjeti prve večeri neće inzistirati na seksu ili na nešto žešćim dodirima. Njemu će biti dovoljan i lagani poljubac za laku noć. Ako je pak riječ o muškarcu kojega zanima samo seks, on će vam to svojim potezima vrlo jasno dati do znanja. Vjerojatno će vas pokušati odvući u svoj stan ili će se pozvati k vama. Odluka je vaša. Ako vas zanima veza, takvog ćete muškarca odmah izbaciti iz igre.