Otkrijte što vaš način ljubljena govori o vašoj vezi

sramežljivost, poljubac, osmijeh, nepoznati, romantična glazba, partnerove usne, Francuski poljubac, poljubac, seks ljubav, ljubljenje, Francuski poljubac, poljubac, nježnost, ljubav strast, veza, ljubljenje, poljubac, greške, poljubac, Francuski poljubac, Najduži poljubac, savršen poljubac

1. Poljubac u obraz

Poljubac u obraz je najjednostavniji način da nekome date do znanja da vam se sviđa. Umjesto uranjanja u strastveni poljubac u usta, ovaj poljubac možda i na veći način podaruje nježnost voljenoj osobi. Činjenica je da ovaj poljubac nije nužno povezan s romantikom već s dubinskim osjećajima ljubavi i pažnje prema drugoj osobi. Takav poljubac usmjeren prema vašem partneru ili suprotno dat će vam do znanja da se negdje ispod sve ljubavi i strasti krije i istinsko prijateljstvo kao savršena podloga svake uspješne i kvalitetne veze.

2. Neuredan poljubac 

Ovaj je poljubac uvelike povezan sa seksualnom energijom. Bez pravila i ritma, partneri se upuštaju u ovo pomalo divlje izmjenjivanje tekućina. Iako muškarci priznaju kako preferiraju ove mokre poljupce širom otvorenih usta, to ne znači da žene u njima ne uživaju. Ovaj je poljubac znak da onaj seksualni dio veze dominira nad ostatkom i nije čudno ako ubrzo nakon ovakvog poljupca ne završite u spavaćoj sobi.


3. Poljubac leptira

Ovaj neobičan poljubac uopće ne uključuje usne. Partneri se približe jedan drugome dovoljno da im se dodiruju trepavice i predstavlja mladu ljubav. Ovakva vrsta poljupca bit će viđena tek u rijetkim dužim vezama, jer obilježava uzbuđenje, prisnost i korak bliže pravim poljupcima.

Izvor: cosmopolitan.hr