Ostaju li vaše seksi poruke doista među vama?

seksi poruke, istraživanje, muškarac, žena

Pa, prema posljednjem istraživanju provedenom na Sveučilištu Indiana, odgovor bi mogao biti „doslovno bilo gdje". Naime, nakon što je ispitano više od pet tisuća ispitanika između 21 i 75 godina, čak je 23 posto ispitanika potvrdilo kako je te iste poruke podijelilo s više od tri različita prijatelja.

„Dolazimo do zaključka da naše privatne poruke i nisu toliko privatne budući da će seksi poruke u jednom od četiri slučajeva završiti u pogrešnim rukama. Povlači se pitanje, događa li se isto i s drugom vrstom privatnog sadržaja?", kaže Justin Garcia, voditelj istraživanja.

Ipak, ne treba zanemariti ostalih 73 posto ispitanika koji su izrazili neugodu na ideju o podjeli poruka nekome kome one nisu namijenjene.

Ipak, iako nije jednako strašno kao podjela porno snimaka iz osvete, moramo se zapitati kako se postaviti prema ovoj vrsti narušavanja tuđe privatnosti. Nadalje, koliko daleko možemo ići prije nego se isto narušavanje privatnosti počne smatrati ilegalnim?

S druge strane, već smo se odavno pomirili s činjenicom da ne možemo kontrolirati ono što je online. Zato, budite, dobro razmislite kome šaljete osjetljiv sadržaj jer je internet, za razliku od većine muškaraca, nešto što će s vama ostati do kraja života.

Izvor: cosmpolitan.hr