One pričaju o najboljem seksu

seks prakticiranje, mjesta, seks prakticiranje, terapija, liječenje, seks prakticiranje, običaji, Srbija, seksi haljina, seks u dvoje, seksualna žudnja, ljubav
Kako bi potaknuli vašu maštu, razgovarali smo sa curama koje su s nama podjelile njihova najseksi iskustva koja su im pomutila razum. Eksperti su kasnije rekli svoje. Pročitajte što kažu i pustite da razgale i vašu maštu.
1. „ Suradnici s posla uhvatili su nas na djelu"

Novi lik na poslu i ja povremeno smo flertali i to nekoliko tjedana. On je radio u foto studiju koji snima modele, a bavi se još odjećom i modom. Jedan od mojih poslova bio je slagati ormar s proizvodima. Jednog dana katalogizirala sam odjeću kada je on naišao i malo smo razgovarali. Zezali smo se..a onda me poljubio. Ormar je bio povezan sa sobom za konferencije pa sam brzo zatvorila vrata. Nije prošlo mnogo vremena i odjeća nam je bila na podu. Taman mi je skinuo gaćice kad smo začuli glasove. Smrznuli smo se. Moj šef došao je s nekim suradnicima, očito na sastanak. Dečko me gledao, a ja sam gledala njega. Zatočeni! Zašto ne? Samo smo nastavili gdje smo stali. Uzbuđenje je bilo ogromno-novi tip, novo iskustvo, mogućnost da nas uhvate. A još bolje bilo je to što smo morali biti tiho. Taman kada sam morala svršiti, dao mi je majicu da ju zagrizem kako ne bih vrištala. Mirišala je na njegovu kolonjsku vodicu, a moj orgazam bio je fantastičan!

..zašto je uspjelo? Strah od toga da nas uhvate u čini otpušta adrenalin i povećava strast, ali ono što je najbitnije-skrivanje čini oba partnera sretnima jer djelu posebnu vezu. Svakako pokušajte. Iako se možda bojite rizika da ćete dobiti otkaz, uzbudit će vas što to radite na radnom mjestu i intezivirati užitak.
2. „Prvi puta u životu znala sam točno što je želio"

Prije nekoliko mjeseci bila sam u krevetu s mužem, kada je u tijeku predigre on počeo govoriti svoje zahtjeve. Diši mi na uho-rekao je. Sada me rukama miluj po prsima. Da, i prije smo si davali smjernice ali nismo previše razgovarali tijekom seksa. Sada kada sam slušala dok govori što točno da radim...bilo je nevjerojatno seksi. Sve što je radio bilo je značajnije i bolje nego inače. Rezultat? Seks je bio bolji nego ikada prije. Radili smo to i pričali o tome, a ja sam se osjećala kao da stvaramo zajedničko seksualno iskustvo.

..zašto je uspjelo? Ona želi vaš odaziv u krevetu. Žene vole više komunikacije kako bi bile sigurne da su u sigurnoj vezi a ne u onoj punoj rizika. Napravite to. Počnite sa jednostavnim zahtjevima poput: poljubi me i dođi bliže, prije nego što je usmjerite prema dolje. Ako i ona nastavi govoriti i vodi vas, prepustite se. To pokazuje da joj je stalo da vas i da vas želi zadovoljiti.
3. „ Nikada nisam imala seks u troje, ali bila sam otvorena za tu ideju"

Prijatelj s povlasticama upitao me bih li pristala na seks utroje s još jednom ženom. Bila sam znatiželjna, pa je organizirao večeru u svom stanu. Kad je žena ušla, bila sam zapanjena: uska seksi haljina, visoke čizme i kovrčava kosa. U tom trenutku osjećala sam se kao tinejdžer. Stvarno sam je željela. Bila sam nervozna kada smo krenuli prema krevetu jer sam shvatila da je ona to radila i prije. Upitala me da li volim kad mi se liže i cucla. Da, pomislila sam, oboje. Počela sam ljubiti svog prijatelja s povlasticama,a onda je došla ona i poljubila mene. Uzbudilo me što ću se seksati s njim dok ona gleda i onda se seksati s njom dok on gleda. Seks je bio intenzivan. Sve je bilo sto puta intenzivnije nego inače!

..zašto je uspjelo? Ljudi žele isprobavati nove stvari kako bi dosegli novu razinu seksualne satisfakcije, a volja daprebrodite rizične veze pomaže vam da se zbližite. Napravite to. Razmislite o svim detaljima seksa u troje, raspravite o njima i svakako izostavite bliske prijatelje. Studije su pokazale da žena osjeća veće fizičko uzbuđenje kada pomisli na ideju o tome da se seksa s nepoznatim osobama nego s prijateljima.
4. „ Nagnuo me i podigao suknju"

Prala sam suđe nakon romantične večere, no zapravo sam se nadala da će me doći „gnjaviti". Nosila sam svoje seksi stvarčice- štikle i kratku suknju i bila sam napaljena kao nikad. Kada je došao u kuhinju i stavio svoje ruke na moje bokove, bila sam zaokupljena suđem. Pritisnuo me k sebi i počeo ljubiti po vratu. Pokušala sam ga odbiti, no nije dopustio. Nagnuo me na sudoper i podigao moju suknju. Dala sam mu dozvolu. Željela sam da me kontrolira i to je sve učinilo napaljujućim i seksi.

..zašto je uspjelo? Radi se o tome da joj omogućite da se osjeća sigurno i živi u trenutku. Kada vjerujete jedan drugom, zna da želite zadovoljiti nju ali i sebe. Napravite to. Pazite na njene signale, posebno ako se seksi obukla, U bliskoj vezi možete biti impulzivni i preuzeti kontrolu da vidite kako će ići-naravno, ako ona to želi. Kasnije popričajte o tome- što joj se svidjelo,a što ne i možda naučite neke nove stvari o njoj.