Omiljena i neobična mjesta za seks

kada se tu i tamo maknete od kreveta te se strastima prepustite na neobičnim lokacijama, sigurno ćete osjetiti da ste "začinili" svoj seksualni život. No, eksperimentiranje u bazenu ili za volanom automobila moglo bi završiti i s nekim negativnom posljedicama, a koja su neobična mjesta za seks po izboru Crackeda te što vam se sve može dogoditi prepustite li se nagonu na njima, saznajte u nastavku.

9. Seks na plaži

Seks na plaži uz romantičnu kulisu sa šumećim valovima i nježnom svjetlošću mjeseca već je postao legendaran te slovi kao iskustvo koje bi svi parovi trebali isprobati. Toliko je popularan da čak i koktel nosi naziv po njemu. No, osim pijeska koji će vam se vrlo vjerojatno zavući u sve tjelesne pore, što je samo po sebi već prilično neugodno, seksajući se na plaži mogli bi zaraditi i puno gore stvari.

Naime, pijesak je odlična podloga na kojoj se zadržavaju svakakve bakterije, naviše one koje postoje u fekalijama. Svakoga ljeta, pogotovo u SAD-u, mnoge su plaće zatvorene te je na njima zabranjeno kupanje zbog velike koncentracije bakterija u vodi. Nedavna istraživanja znanstvenika pokazuju kako je pijesak odličan filter koji na sebi zadržava gomile bakterija čiji se broj povećava sa svakom izmjenom plime i oseke, a upravo u pijesku one žive dulje nego u vodi. Ako im izložite svoja strašću isprepletena gola tijela, lako bi mogli završiti s bolestima kao što su tifusna groznica, hepatitis A ili dizenterija, što će zasigurno barem na neko vrijeme obuzdati vaš spolni nagon.

8. Seks u bazenu

Nekima voda pojačava seksualno uzbuđenje pa je hvatanje u bazenu također vrlo omiljena aktivnost, osobito ako im plaža nije pri ruci. osim što ćete shvatiti da voda baš i nije idealni lubrikant, seks u bazenu može biti vrlo opasan po zdravlje. Prema istraživanju koje je provedeno na Kalifornijskom sveučilištu u Santa Barbari, čak i klorirana voda sadrži dovoljno bakterija koje mogu uzrokovati infekcije urinarnog trakta i ostalih šupljina, prvenstveno na ženskim tijelima.

7. Seks za volanom

Seks iza volana, na popularnim mračnim mjestima ili šumarcima, bio je popularan osobito tijekom 50-tih godina u SAD-u. No, kako je vrijeme prolazilo, parovi su se zaželjeli dodatnog uzbuđenja, pa su se za volanom počeli seksati i dok se vozilo kreće po cesti. Zahvaljujući tome, brojni su parovi umjesto postseksualnog blaženstva iskusili bolove i rezervirali si dugotrajni boravak u bolnici. Jedan je par u Charlestonu razbio auto, kada je stigla policija, isprva nisu željeli reći pravi razlog zbog kojeg se to dogodilo, već su tvrdili kako je žena vozila pod utjecajem alkohola. Tek kada su čuli kakvu će kaznu zbog toga zaraditi, otkrili su kako su se slupali jer je ona vozača "ometala" oralno ga zadovoljavajući.

6. Seks u noćnom klubu

Osobito je privlačan mladima. Zbog utjecaja glasne glazbe i gomile mogućnosti koje pruža masa ljudi, strasti se razbuktaju za čas. Dodatno uzbuđenje je i ideja o seksu na brzaka s osobom koju vidite prvi i vjerojatno posljednji put, a s kojom ste predigru započeli još na plesnom podiju. No, kamo nakon predigre? Najčešći odgovor je WC, isti onaj koji koriste ostali bezbrojni gosti kluba cijele noći, koji zahvaljujući potocima alkohola sigurno ne gađaju ravno u školjku, već baš posvuda, to jest po onim mjestima na kojima ćete se vi povlačiti s jednonoćnim partnerom. Ni ženski zahodi nisu ništa čišći, dapače, prema nekim istraživanjima, u njima se nalazi trostruko više raznovrsnih bakterija. Kada stvari postavite tako, vucaranje na brzaka s prvim tko vam dođe pod ruku više ne zvuči toliko uzbudljivo.

5. Seks u taksiju

Taksi je jedno od mjesta na kojem bi puno ljudi voljelo isprobati seks, teško je reći zašto. Možda zbog vozača koji vas "škica" u retrovizoru, ili pomisli da je na tom istom mjestu neki drugi par sa sličnim sklonostima radio iste stvari. Osim svih ostalih gadljivih stvari, kao što je na primjer prljavština i bakterije koje vladaju na takvim mjestima kroz koja prolazi gomila ljudi, možda vas od seksanja u taksiju odvrati pomisao na to da bi snimka istog lako mogla završiti na Internetu. U posljednje vrijeme mnogi taksisti u Americi u svoja vozila ugrađuju kamere baš zato da bi mogli snimati i poslije dijeliti video zapise putnika koji se na stražnjem sjedalu i previše raskomote.

4. Seks u kinu

Jedno od najstarijih omiljenih neobičnih mjesta za seks upravo je kino dvorana. Mračna je, atmosfera je intimna, možda baš gledate film koji vas jako uzbuđuje. No, niste jedini, pa nemojte zaboraviti da ljepljivi pod u dvorani možda nije takav samo zbog prolivenih sokova ili pokoje dječje nezgode uzrokovane kašnjenjem na WC. I drugi su vjerojatno bili u sličnoj situaciji, i iskoristili je, tako da su kino dvorane pune raznoraznih bakterija i općenito prljave. Ako vas prljavštine ne plaši, možda vas uplaše visine kazni koje bi mogli platiti ako vas uhvate, jer u većini zemalja je seks a javnom mjestu kažnjiv.

3. Seks u šumi

Kada krećete na kampiranje i opuštajući boravak u prirodi, sasvim je vjerojatno da će u vama zakuhati i prirodni nagon. Ako slučajno kampirate u području koje je prirodno stanište medvjeda, možda bi vam bilo bolje da nagonu odolite. Iako se vode rasprave o tome, neki stručnjaci ističu kako mirisi seksa privlači divlje životinje. Jedan par u Nacionalnom parku Glacier posljednji se put u životu poseksao baš u šatoru. Nagađalo se da su upravo tom svojom aktivnošću prizvali medvjeda koji ih je svojim napadom usmrtio. Zato pripazite da vaši intimni trenuci u prirodi ne završe kobno nekog zbog nepozvanog gosta.

2. Seks u avionu

Još jedan od mitova je seks u avionu na nekoliko tisuća metara visine. Na relativno ste malom prostoru, zatvoreni dugo vremena, i nemate puna pametnog posla. Zašto ne skoknuti do WC i barem donekle iskoristiti situaciju? Ako na trenutak čak i zaboravite da zbog takvog seksa možete biti uhićeni, ako ste ikada vidjeli koliki je zahod u avionu, teško da bi poželjeli općiti u njemu, s obzirom na to da izgleda kao tek nešto veća varijanta lijesa. Uz to je i zahod, mjesto gdje svi ostali putnici također obavljaju nuždu, znači, pravi rasadnik svakojakih bacila.

1. Seks na brodu

Ako vas pali miris algi i slane vode te ljuljanje na valovima, seks na brodu može vam se činiti poput ostvarenja najljepšeg sna. No, ako ste ujedno i kapetan tog broda, pripazite koji vam je kurs. Iako to nikada nije službeno potvrđeno, neslužbena je verzija priča kako je upravo seks bio glavni krivac zbog kojeg se brod Queen of the North zabio u jedan otočić dok je plovio blizu obale Britanske Kolumbije. U toj je je nesreći život izgubilo dvoje ljudi.

Ako vam je privlačnija ideja drmusanja s partnerom na manjoj barki, također bi trebali biti oprezi. Nerijetki su slučajevi u kojima je Obalna straža morala intervenirati upravo zato što su strašću obuzeti parovi toliko tresli svoje brodice da su se one izokrenule i potonule. Zato, kada prakticirate seks na nekom neuobičajenom mjestu, pobrinite se da vas ne snađe ni jedna od negativnih posljedica već da vam ta avantura ostane u sjećanju samo kao odličan način za razbijanje seksualne kolotečine.

izvor: index.hr