O čemu razmišljaju muškarci tijekom seksa?

Vaši muškarci vam najvjerojatnije nikada neće točno reći o čemu sve razmišljaju tijekom seksa. No desetak njih odlučilo se otvoriti u razgovoru za thefrisky.com. Potpuno iskreno podijelili su s javnošću o čemu sve razmišljaju tijekom seksa. Budući da su odgovarali anonimno, možete se kladiti u to da su bili prilično iskreni, piše tportal.hr.

Kad žena govori 'proste riječi'
Kako je istaknuo jedan od ispitanih 30-godišnjaka, takav potez žene u krevetu neopisivo ga uzbuđuje: 'Budući da je ona inače jako pristojna, to me uvijek ugodno iznenadi, ali i strašno uzbudi.' Slično su komentirali i ostali muškarci kojima je neodoljivo kad žene u krevetu zaborave na pristojno izražavanje.

Kad ona vodi predigru
'Obožavam kada preuzme stvari u svoje ruke, a totalno me izludi kada me zadirkuje i kada igra sa mnom toplo-hladne igrice', priznao je jedan 28-godišnjak. U glavama muškarca tijekom predigre ima mjesta samo za misli poput - ovo je tako dobro i ona je tako dobra. Većina ih je priznala to.

Kad ona ljubi

Možda to neće priznati, ali za većinu muškaraca poljubac je vrhunac intimnosti. Kažu da se poljupcem može naslutiti i kakav će biti seks. 'Obožavam poljubac žene. Volim kad me ljubi nježno, a volim i kad me ljubi žestoko. Posebno volim kad se zaigra mojim jezikom', otkrio je jedan 35-godišnjak.
Kad je oralni seks u tijeku
Za mnoge je muškarce oralni seks omiljeni oblik aktivnosti. Kada ga on pruža, po glavi mu se vrste doista zanimljive misli. Priznali su to svi muškarci, a evo što je konkretno rekao jedan 37-godišnjak: 'Dok joj pružam oralni seks, katkad jezikom pravim slova. Krenem redom po abecedi i zapitam se kod kojeg će slova doživjeti orgazam...'

Kad je vrijeme orgazma
Muškarci su priznali da se osjećaju neobično ponosno kada žena doživi orgazam. Možda mislite da on ne primjećuje što se sve točno događa s vama u tom trenutku, ali vjerujte da se jako varate. 'Osjetim njezinu vrućinu, sve kraći dah, njezine uzdahe, stezanje njezinih mišića i njezin odlazak u neku drugu dimenziju. Obožavam to promatrati, nema ništa uzbudljivije od toga', otkrio je jedan 29-godišnjak.