Numerološka predigra

viagra, sex, sex, sex, seks, poza 69, orgazam, gluma, seks, seks, načini, predigra, sex, veza, partner, seks, krevet, poduka, seks, horoskop, sex, veza, partner, sex, veza, partner, poze, sex, veza, partner, zima, romantika, seks, sex, žene, muškarci, varanje, veza, oprez, žene, seks, anketa, seks, žene, nimfomanke, seks, policija, seks ljubav, seks, pravila, seks za jednu noć, seks, krevet, igrice, dosada, bivši, seks, flert, seks, radno mjesto, seks, žene, jedna noć, seks, potreba, istraživanje, seks, krevet, dosada, namještaj, seks u dvoje, poza, leđa, seks u dvoje, zatvor, glasan seks, seks prakticiranje, siguran seks, voditi ljubav, vođenje ljubavi, seks u dvoje, glasan seks, susjedi, učiteljice, učiteljica, seks prakticiranje, pornići, ljubavni život, ljubavni par, stanovi, iznajmljivanje, povišica, seks prakticiranje
Predigra je čarobna za ženski spol i jamstvo za fenomenalan seks, no muškarci taj nužan dio seksa stalno nastoje izbjeći. Ukoliko još uvijek nisu shvaćeni apeli žena, možda je najbolje proučiti brojke koje dokazuju koliko je "zagrijavanje" važno za uspješan seks.

Zanimljivo je da je 64 % žena izjavilo da njihova predigra obično traje 15 minuta ili manje, dok 45 % njih želi da predigra traje duže. No gleda se i kvaliteta, a ne samo kvantiteta - ženi je, naime, važan i način na koji je partner dodiruje i ljubi njezino tijelo, a ne samo koliko dugo to radi.

Zatim je u istraživanju otkriveno kako je 11 % žena pružilo i primilo oralni seks posljednji put kada su vodile ljubav. Za njih 34 % poljupci su im najljepši dio predigre, a čak 40 % bi voljelo da se još više ljubakaju. Važan je podatak da je 81 % anketiranih žena doživjelo orgazam tijekom predigre.

Važna raznovrsnost predigre

Trećina žena voli koristiti verbalnu predigru. Naime, njih 33 % razgovara telefonom ili šalje SMS i e-mailove da bi partnera "oraspoložili" za ono što su naumile. Ponekad 72 % žena preskoči predigru i odmah se "baci" na seks, jer polovina njih smatra kako i to povremeno može biti uzbudljivo. Za 24% žena striptiz služi kao oružje kojim "zapale" muškarce, dok 40 % žena zavodi sa seksi donjim vešom.

Dodajmo i kako nije istina da je predigra zanimljiva samo ženama. Ona je podjednako važna i muškarcima, posebice onima u starijoj dobi. Osim toga važno je podsjetiti kako je muško i žensko tijelo prepuno erogenih zona, a nadraživanje samo jedne može izazvati suprotan efekt, stoga predigra mora biti raznovrsna, jer će u suprotnom dosaditi.

Samo neki od trikova za predigru su strastveno ljubljenje, polako razodijevanje, nježno masiranje, razgovor o idiličnom mjestu za seks, zajednička kupka i pripremanje jela. Uostalom, pogledajte video kako bi trebala izgledati predigra od početka do kraja i saznajte koji narod ima najdužu minutažu u predigri.

izvor: she.hr