Nekoliko stvari o muškom spolnom organu koja se niste usudili pitati

mali
Penis ženama nerijetko predstavlja pravi misterij, a za dio pitanja koje bi htjele postaviti svojim partnerima žene jednostavno ne skupe dovoljno snage, a drugog dijela pitanja se nikada nisu ni sjetile.

Sigurno vam se barem jednom dogodilo da se zapitate kome su namijenjeni ekstra veliki prezervativi. Iako ste možda pomislili da ste vi jedna od rijetkih koja nema sreće, stručnjaci tvrde sasvim suprotno - samo šest posto muškarca zaista ima potrebu za ekstra velikim, drugim riječima - njih 94 posto jednostavno laže.

Razgovor o veličini penisa neiscrpna je muška tema, međutim, u zanosu često znaju i pretjerati. Tako se nerijetko može čuti kako se hvale s magičnih 20, 23 ili 25 centimetara. No, istina je sasvim drukčija. Kako tvrde stručnjaci, prosječan penis dugačak je 12,95 centimetara.

Bolest neobičnog imena plavi testisi doista postoji. Naime, stručnog naziva kongestija, odnosno upala prostate uzrokovana je zaustavljanjem krvi u testisima, što može prouzročiti jaku bol. Iako će veliki broj muškaraca probati svojim partnericama objasniti da je seks jedini način da bol prođe, to jednostavno nije istina - topao tuš ili aspirin bit će jednako učinkoviti.

Penis je uobičajeno tamnije boje od ostatka kože na tijelu. Tamniji pigment kože na penisu je uglavnom posljedica seksualnog sazrijevanja, ali za tamniju kožu može biti odgovorna i prečesta masturbacija.

Iako postoje razne priče da je veličinu penisa moguće predvidjeti pomoću veličine stopala i ruke, stručnjaci tvrde upravo suprotno. Naime, veličina penisa ni na jedan način nije povezana s veličinom stopala, ruke ili pak nosa.

Stručnjaci u seksu tvrde da je masturbacija zapravo izuzetno zdrava. Naime, što muškarac rjeđe upotrebljava alatku, veće su šanse da će poslije zakazati.

Muškarci su nakon previše konzumacije alkohola često nesposobni za akciju u spavaćoj sobi. No koliko je previše? Stručnjaci tvrde da su tri i pol čašice alkoholnih pića za muškarca teškog 70 kilograma previše i tada se možete pozdraviti sa eventualnom svakom akcijom.

Možda će muškarci u to teško povjerovati, istina je da se penis nikakvim metodama ne može povećati. Na žalost mnogih muškaraca, rast penisa prestaje u njihovim dvadesetim godinama i nakon toga nema povrataka.

urbancult.hr