Neka ga zavede vaš govor tijela

Kim Kardshian, zavođenje, žena, tijelo
Flert je igra zavođenja koja nekima ide od ruke, dok neki ne znaju kako napraviti pravi korak i igraju tu igru na pogrešan način. Muškarci vrlo lako detektiraju je li žena očajna, samo traži pažnju ili je laka za osvojiti. To se najprije vidi njenom u govoru tijela.

Postoji nekoliko načina na koje možete koristiti govor tijela, a da ne djelujete promiskuitetno ili očajno no ipak date do znanja suprotnom spolu da ste zainteresirani za njega.

Zavedi me pogledom
Znam da ovo zvuči kao klišej, ali najlakše je koketirati pogledom. Muškarci brzo primjete da izbjegavate kontakt očima, a istraživanja su pokazala da ih to odbija. Smatraju da su vam dosadni i nezanimljivi. Ako vam se netko sviđa, uvijek pokušajte uspostaviti kontakt očima. Nemojte to raditi kao da ga opsjedate i pratite. Činite to diskretno, kad priča s vama uvijek ga gledajte u oči. To između ostalog pokazuje da vas zanima ono što ima za reći. Pogled je ključni element za koketiranje i vjerujte, itekako djeluje.

Poigravajte se svojim atributima
Prije nego osudite ovu rečenicu, pričekajte da vam objasnimo. Na ovaj način skrenite njegovu pozornost na svoju kosu, usne...
Namatajte kosu oko prsta, uklonite je s lica dok razgovarate s nekim tko vas zanima. Žene najčešće ignoriraju kosu u flertu no istina je - muškarci vole kosu. Još jedan način da se "poigravate" je lizanje usana. Nemojte to raditi degutantno, već diskretno i opušteno. Usne jako uzbuđuju muškarce, a ako mu skrenete pozornost na njih, znat će da ste zainteresirani za njega. Također, lagano njišite bokove dok hodate prema njemu. Učinite to opušteno i zavodnički, a ne kao da hodate po pisti.
Također popravite držanje. Sjedite ili stojte uspravnih leđa. Ako ste pogrbljeni, ostavljate dojam da vam je dosadno i da vam se ništa ne da. Trudite se biti vedrom i poletnom. Tako ćete djelovati zavodnički i dat ćete mu do znanja da vam se sviđa.

Snaga osmijeha
Namamite ga osmijehom i smijehom. Osmijeh može djelovati kao prijateljska gesta no u određenim okolnostima može djelovati zavodljivo. Na primjer nasmiješite mu se dok prolazite rukom kroz kosu. Ukomponirate li još koji element govora tijela sa osmijehom, primjetit će vašu poruku. Jedna od najjasnijih poruka je osmijeh u kombinaciji sa pogledom i to jako uzbuđuje muškarce.

Dodir za kraj
Na kraju, konačni i najvažniji dio korištenja govora tijela za zavođenje je dodir. Budite oprezne s ovim dame, jedan krivi dodir može ostaviti potpuno pogrešan dojam o vama. Najbolji način korištenja dodira u flertu je onaj koji djeluje slučajno. Na primjer, dodirnite ga tijelom dok prolazite kraj njega. Ako kaže nešto što vas je nasmijalo, lagano dodirnite njegove ruke dok se smijete. Međutim, ako ga stalno dirate i stalno se motate oko njega, to će ostaviti pogrešan dojam. Dakle, nemojte to činiti. Nježan dodir u prolazu je jedna stvar, ali trljanje o nekog kad se prvi put sretnete djeluje kao da želite samo jedno (zna se što). Ako ne želite djelovati jeftino i lako, nemojte to raditi.

Općenito, govor tijela, ako se pravilno koristi, najbolji je način da pokažete nekom da ste zainteresirani za njega. Budite umjereni i zapamtite, manje je obično više, a prilično je lako otkriti kad je govor tijela izlažiran ili pretjeran.

izvor: zena.hr