Nakon burne svađe slijedi seks

seks, zdravlje, orgazam, seks, jedna noć, užitak, promašaj, seks, zavođenje, seks za jednu noć, krevet, seks, savršenstvo, seks, položaj, erotika, seks, snovi, seks, mjesta, probanje, seks, odjeća, Hrvati, seks, fantazije, durex, seks, dani, seks, kalorije, seks, svađa, seks, razmišljanje, seks, hrvatice, Srbija, žene, partneri, laži, seks, godine, znanje, ljudi, seks, programiranje, mozak, seks, zdravlje, seks, znanje, ljubav, seks navike, mrak, žene, orgazam, pitanja, muškarci, žene, seksolozi., sex, sex sa manekenkom, sex toples, hrana sex, sex bomba, ovisnost o sexu, sex u autu, sex liječenje, Tokyo Sexwale
U svakoj zdravoj vezi osim lijepih trenutaka postoje i oni manje lijepi - svađe, nesuglasice, sukobi većih ili manjih razmjera. Do njih mora doći prije ili kasnije, jer koliko god vaš partner bio idealan, ipak se ne možete složiti baš u svim stvarima. Tijekom svađe, u vama se podiže razina testosterona, a taj isti hormon odgovoran je za seksualnu želju i libido. Zato je i posve normalno da se čovjek poželi osloboditi tog hormonskog viška koji se u njemu nakupio.

Emocionalne prednosti pomirbenog seksa

Jedna od najvećih prednosti seksa nakon svađe jest da dva partnera jednostavno prestanu razmišljati o razlikama među njima, o tome tko je u pravu, a tko u krivu. Njihovi umovi su tada usmjereni na nešto puno bolje. Fokus je na dvije stvari. Prvo, oni su usmjereni na svoje zadovoljstvo u tom trenutku. A drugo, ono što seks čini još boljim, usmjereni su na zadovoljstvo osobe koju vole. Seks također oslobađa hormone koji stvaraju osjećaj euforije. Kada dvoje ljudi dijeli ovaj osjećaj, vrlo brzo sve negativne emocije stvorene za vrijeme svađe odlaze u zaborav. Ljutnju i povrijeđenost zamjenjuje mir i sreća.

Za vrijeme seksa fizička intimnost i povezanost žene i muškarca je neopisiva, a od takvog fizičkog kontakta vrlo je teško ostati ljut na nekoga, pogotovo ako je razlog svađe bio nešto što možda i nije tako važno. Također, žene oslobode svoju intimnost do maksimuma te imaju priliku biti 'glavne', što muškarcima odgovara. A to je odmah i prilika za postizanje snažnog orgazma, koji oslobađa oksitocin, hormon ljubavi, odanosti i privrženosti. Kad se on luči u tijelu, potiče se seksualni zanos, zagrljaji te povezivanje s voljenim osobom. Osim seksa, vjerojatno znate koliko je teško ostati ljut na nekoga koga volite ako vas milo pogleda ili dodirne ruku. A kako je tek nemoguće ako postoji puno više od tog kontakt!

Izvor: frendice.hr