Najraširenija intimna aktivnost: Masturbacija

sex, orgazam, sex, orgazam, orgazam, žene, orgazam, orgazam, sex, orgazam, seks, ejakulacija, žena, orgazam, gluma, žene, osobnost, strast, nekontrolirani orgazmi, Amanda Gryce, Amerikanka, seks ljubav, poremećaj, mastrubacija, seks, odgoj, ljubavnica, seks prakticiranje, ministar, Masturbacija , istraživanje, za žene i muškarce, seks navike, mikročip, snimak, kućni snimak, vagina, žensko zdravlje, žensko tijelo, količina estrogena , orgazam, žene, činjenice, nepoznate činjenice, mastrubacija, demoni, žene, seks navike, ovisnica, ovisnost, orgazam, žene
Masturbacija je najraširenija intimna aktivnost koja uključuje samo jednu osobu i eventualno jedno pomagalo. Žene i muškarci, oboje se podjednako samozadovoljavaju, a što je najbolje od svega masturbacija je vrlo dobra za zdravlje.

No, vjerujemo kako neke od ovih činjenica niste znali, pa krenimo:

Provedeno je istraživanje na 600 osoba, podjednako muškaraca i žena u dobi od 20 do 70 godina. 20 posto žena počinje masturbirati u dvadesetim godinama, dok muškarci znatno ranije. 50 posto ispitanika počelo je masturbirati u dobi između 13 i 19 godina - pretežno muškarci.

Više od 85 posto ispitanih javno diskutira o toj temi bez imalo srama. Samo 5 posto ispitanih osjeća grižnju savjesti nakon mastrubacije.

19 posto žena radi to u automobilu uz glazbu, a čak 50 posto žena u trenutke uživanja uključilo je vibrator. Oko 50 posto ispitanih i muškaraca i žena dopušta da im partner gleda dok se samozadovoljavaju.

Idealano vrijeme za mastrubaciju su zimski mjeseci ili vrijeme kad im je partner odsutan na dulje vrijeme. Idealna motivacija za masturbaciju su partnerove šočne fotkice.

Što kažete na istraživanje? Ima li istine u njemu?