Najneugodniji trenuci u seksu

sex, stres, mladi sex, seks, kemija, funkcioniranje, kondomi, žena, sex, mladi sex, ljubav, sex, partner, sex, sex, veza, sex, ljubav, nevjera, sex, veza, partner, sex, partner, veza, spolni odnosi, orgazam, seks, predigra, sex, veza, partner, seks, veza, partner, krevet, ljubav, veza, muškarac žena, žene, ljubav, veze, veza, partner, sex, veza, partner, poze, sex, veza, partner, seks, veza, partner, žena, varanje, muškarac žena, intimnost, interes, Izbjegava susrete, promjene ponašanja, Vara vas, istraživanje, nježna strana, muškarac žena, emocije, ljubav, komunikacija, životna faza, kriza srednjih godina, Muškarci i žene, svakodnevni život., Simptomi depresije, seksualni ritam, seksualne aktivnosti, seks navike, redovit seks, u intimnim trenucima, vlažnost, ljubav, sex, seksanje, seksualnosti žene, orlani seks, sex orgazam, orgazam

Seks nije plesna koreografija pa čak ni s osobom u koju ste beskrajno zaljubljeni.

Autorica brojnih knjiga na temu braka i seksualnosti Jenny Block  savjetuje: neugodne trenutke zaboravite i jednostavno krenite dalje. Uostalom, osim osobe s kojom vodite ljubav, najčešće vas nitko drugi ne gleda, piše portal HocuSpoj.com.

Ipak, bez obzira koliko ste opušteni, neke stvari mogu biti poprilično neugodne. Donosimo pregled 7 najneugodnijih uz savjete kako se izvući iz nezavidne situacije. Ukoliko je to moguće, dakako.

Pretjerali ste

Sjećate li se epizode 'Prijatelja' u kojem Chandler Monicu nalupa po guzi, a ona ga zabezeknuto pita: 'Jesi li me to upravo pljesnuo po dupetu?' Ovakve su situacije moguće u trenucima kada proširujete repertoar. Izbjegnite moguće neugodnosti razgovorom i kažite što biste htjeli probati. Ako ipak u 'žaru igre' uspijte šokirati partnericu ili partnera, slegnite ramenima i 'pravite se grbavi'. Uostalom, tko ne riskira, ne profitira.

Nemogući položaj

Gledali ste novi pornić s rumunjskim gimnastičarkama? Ili ste pronašli djedovu Kama Sutru na tavanu? Nekada, čak ni uz najbolju volju, jednostavno ne ide. Trenutak u kojem shvatite da ste partnericu zavezali u komplicirani čvor, a da ni vi sami ne možete u toj poziciji završiti igru – pripišite to svojem neiskustvu. I kako god bilo, neka vas to ne obeshrabri za ne neke nove pokušaje.

Uhvaćeni na djelu

Da, i to se događa. Možda  je dijete imalo noćnu moru ili punica nikako ne može zapamtiti u kojoj sobi spavaju gosti. I što sada? Ništa. Ni za živu glavu nemojte vikati 'Nije ono što misliš da jest!“ Jedino što možete je nasmijati se. Vaša punica sigurno ne očekuje da spavate u odvojenim krevetima, a djeca, najvjerojatnije znaju što mama i tata rade u sobi. Ako ne znaju, neka to bude povod za obavezan razgovor o prirodi i društvu.

Snivaj, snivaj, zlato moje

Nije svaki seks žestok i grub. Nekada je nježan i blag. I zato vas ne treba osuđivati ako ste sklopili oči i jednostavno – usnuli. Dakako, uz sva moguća opravdanja, ova je situacija vrlo neugodna, bilo da ste utonuli u carstvo snova, bilo da ste shvatili da osoba s kojom ste u krevetu ne reagira adekvatno na podražaje.  Ako ste zaspali, sve što možete je ispričati se i uvjeriti partnera ili partnericu da krivica nije njihova.

Mokra mrlja na posteljini

I to je prirodno. Ako ste se nenamjerno zavaljali u materijalni dokaz strasti, ne stvarajte paniku i ne izražavajte gađenje zbog kojega bi  vašoj partnerici ili partneru moglo biti neugodno. Iskoristite mrlju  kao izliku za još malo maženja na suhoj strani kreveta. Naravno, ubuduće pripremite suhi ručnik pokraj kreveta kojim ćete pokriti mokru mrlju, zlu ne trebalo.

Lahoreeeeee

Vaginalni vjetar (queef) je upravo no što čujete – vjetar, samo manje opakiji od zlog brata blizanca u narodu poznatijeg kao prdac. Jedina prednost mu je što bezmirisan. Najčešće se radi o zraku koji je utisnut u ženino tijelo tijekom žešćeg seksa i tu nema pomoći. Što je tu je. Pravite se da ga niste čuli.

Poleti golube, poleti

Znate onu neugodnu situaciju kada golub poleti u tramvaju, uredu ili na kakvom važnom sastanku? Eh da, svi znamo da je zrak 'ofarban', ali se pravimo da ne znamo. Ma koliko senzualni, dotjerani ili rafinirani bili, isto se može dogoditi za vrijeme seksa. Nažalost, još uvijek ste ljudsko biće i fiziologija vas bezobrazno podsjeća na tu činjenicu. Možete se praviti da ništa niste osjetili i disati na usta ili se jednostavno nasmijte.

izvor : HocuSpoj.com