Najčešći izgovori kojima se žene koriste za izbjegavanje seksa

Stop
Zašto ga onda ponekada izbjegavamo, točnije čak dvije trećine žena primjenjuje seksualne aktivnosti samo jednom tjedno.Kao najčešći razlozi za odbijanje seksa sa ženske strane skoro uvijek se pojavljuju isti izgovori:

- Umorna sam! Ovo je definitivno najčešći izgovor, ali morate znati kako više sna neće riješiti vaše probleme, jer ponekada je seks na brzaka i više nego dovoljan da riješi umor te vas lansira direktno u zemlju užitka, a zatim snova.
- Boli me glava! Koliko je ovaj izgovor istinit najbolje znaju same žene, jer ako uistinu imate problema s glavoboljom, a lijekovi koje uzimate ne pomažu krajnje je vrijeme da se obratite liječniku.
- Ljuta sam na tebe! Žene vrlo često znaju prešutjeti kada su ljute i zbog čega su ljute na svoga partnera. Jednostavno mu trebate otvoreno reći u čemu je problem te što je potrebno napraviti kako bi bili sretniji, a time i vaš seksualni život bolji.
- Nisam raspoložena! Vrlo je moguće da se ova vrsta izgovora javi kada nakon početnog žara veze dođe do zatišja. Rješenje ovog problema krije se u pomicanju granica, primjerice promjenom mjesta za seks ili ubacivanjem nekog pomagala u seksualne igre. Povremeno je prihvatljivo biti neraspoložena za seks - vrijeme prije menstruacije.

Ponekada uistinu svi imamo svoje loše dane, ali nije uredu izgovarati lažne izgovore za odbijanje seksa, jer time samo škodite svojoj vezi.


cafe.hr