Najčešće greške u spavaćoj sobi zbog kojih je seks lošiji

sex, sex, sex, erotika, snovi, seks, orgazam, bradavice, seks, piramida, seks, erakcija, jutro, seks, jutro, penis, g točka, Splet živčanih završetaka, Frenulum, Skrotum, testis, muškarac, Anus, Međica, glavić, seks ljubav, vođenje ljubavi, seks, muškarac žena, seks ljubav, brak, Smisao za humor, žene, menopauza, Prednosti četrdesetih, seks, seks kod žena, orgazam, seksualnost, uživati, seks, orgazam, srž ljubavi, ljubavna energija, ponos, iskrenost, Erotske priče, stimulacije klitorisa, mini vibrator, seks ljubav, više vrsta seksualnih odnos, seks, muškarac žena, seksualni partneri, sex orgazam, Pomirbeni seks, Praznički seks, Seks iz potrebe, seks ljubav, erekcije, spolni odnosi, duljine spolnog odnosa, seks, farmaceuti, seks, ljubav, Pijani seks, Umoran seks, nekoliko minuta užitka, testosteron, estrogen, hormon, seksualna želja, želja za maženjem, seksi donje rublje, ispuštanje endorfina, Jutarnji seks prakticiranje, seks ljubav, za žene i muškarce, prijepodnevni seks, vruće ju
Životne i seksualne energije se isprepliću. Seksualnost i strast osobni su izričaj koji se odražava kroz način na koji netko priča, kroz pokrete, način na koji netko gleda...

Seksualni život ovisi o puno faktora: stil života, navike, stres, djeca, kućanski poslovi..., a uz to mnogi parovi još rade i dodatne greške u spavaćoj sobi koje im uopće ne idu u prilog ako žele poboljšati seksualni život, prenosi net.hr. Evo koje su to:

● Za početak vrlo je važan ambijent spavaće sobe. Neudoban, tmuran, pretrpan i neuredan prostor nikome nije privlačan i teško da će se itko u takvom prostoru osjećati ugodno. Ako još k tome nadodamo i istrošenu posteljinu te iritirajuću rasvjetu, mala je vjerojatnost da će u toj sobi vladati seksi raspoloženje.

● Par koji je opterećen s idejom o savršenom seksu nepotrebno je pod stalnim pritiskom. U spavaćoj sobi nema mjesta za napetost i opterećenje. Potrebno se opustiti i prepustiti. Seks će ponekad biti strastveniji, a ponekad nježniji i to je normalno.

● Cenzurirati seksualne maštarije, želje i potrebe nije poželjno. Kako će drugačije partner saznati što vas privlači i uzbuđuje. Par bi u spavaćoj sobi trebao dijeliti želje i potrebe, na taj način oboje će u seksu više uživati.

● Požurivanje i vršenje pritiska nikome neće pomoći kada su strasti u pitanju. Uobičajeno je da je jedan partner više napaljen od drugog. Usporite, zavodite jedno drugo, prepustite se erotskim igricama u kojima oboje uživate.

● U spavaćoj sobi bi sebičnost trebala biti zabranjena. Ako želite biti zadovoljeni, morate i htjeti zadovoljiti. Obostrana sreća zahtjeva ravnotežu između davanja i primanja.

  • Thinkstock

● Jedna od uobičajenih greški koju je potrebno spomenuti, a o kojoj ne treba previše govoriti jer je već sve rečeno je - glumljenje orgazma. Ako glumite orgazam partner će misliti da je sve ok i ništa neće mijenjati.

● Ako se muškarcu dogodi da 'izgubi' erekciju ne treba mu to nabijati na nos. Najbolje se ponašati kao da se to nije dogodilo te pokušati opet krenuti u akciju.

● Manjak samopouzdanja koban je za spavaću sobu i seks. Sram zbog vlastitog tijela i golotinje definitivno će seks učiniti lošijim.

  • Gettyimages

● Opterećenost higijenom nakon seksa pokvarit će opušteno raspoloženje. Pustite manijakalno čišćenje i pospremanje kreveta i uživajte u neredu koji je uzrokovan seksom.

● Ako ste od onih koji su uvjereni da kvalitetan seks mora biti spontan teško da ćete uživati onoliko koliko bi mogli. Teško je biti spontan uz radne navike, obaveze i djecu.

● Seks nitko ne bi trebao doživljavati preozbiljno. Ponekad se za vrijeme valjanja po krevetu u naletu strasti dogode i neke nepoželjne situacije, ne treba histerizirati, nasmijete se zajedno i nastavite tako gdje ste stali.