Najbolji automobili za seks

sex, sex, porno, sex, sex, seks, policija, seks, automobil, seks, auto, seks, mjesta, brzina, seks, šuma, političar, sex, veza, partner, seks, seks na javnom mjestu, kazne, istraživanje, seks, iznenađenje, seks prakticiranje, odjeća, način, seks, auto, seksanje, profesorica, seks u školi, seks u dvoje, učenik, iskustvo, seksualna iskustva, iskustva
Uprkos opasnosti da budu otkriveni, 22 % smatra da je seks u automobilu fantastično iskustvo, dok trećina ispitanika smatra da je seks u automobilu precijenjen.

Od onih koji nisu nikad upražnjavali seksualne aktivnosti u svom (limenom) ljubimcu, najčešći razlog je strah da ne budu otkriveni ili neudobnost vozila.

Interesantno je da muškarci više podržavaju seks u automobilu od žena - dok svaki treći muškarac smatra da je ovakva vrsta vođenja ljubavi fantastična, samo 18 % žena smatra isto. Na pitanje da li je seks u automobilu loš, potvrdno odgovara 31 % žena i samo 11 % muškaraca.

Interesantno je da su stariji Britanci veći poklonici seksa u automobilu od svojih mlađih sunarodnjaka - 53 % starijih od 55 godina smatra da je fantastičan, dok to isto smatra tek 13 % onih između 18 i 24 godina. Takođe, tek 1 % starijih od 55 godina navodi da je seks u automobilu loš.

Kako bi pomogao da odaberu pravi automobil za ovakve aktivnosti, AutoQuake je predstavio listu 10 automobila najboljih za vođenje ljubavi:

1. Mercedes-Benz E-Class Estate - dobar karavan sa velikom prostranošću
2. Volkswagen Beetle (original) - Buba, jedna i jedina, i danas se "starci" rado sjećaju
3. Ferrari 458 Italia - neopisiv osećaj, voditi ljubav u Ferrariju
4. Mini Cooper - i dalje automobil za prave Don Žuane
5. Volvo V70 - kažu da je odličan za prijevoz ogromnih pasa, ali izgleda i za neke druge "aktivnosti"
6. Volkswagen Golf GTI - dobar, efikasan automobil za efikasan seks (ne, ovo nije reklama za kondome)
7. Alfa Romeo Spider - za romantične izlaske
8. Rolls-Royce Ghost - luksuz prije svega
9. Aston Martin Vanquish - isprobajte ono što je Roger Moor radio u svojoj James Bond epizodi.
10. Land Rover Discovery - bez obzira koliko je hladno vani, uvjek odličan izbor

port.ba