Muške pogreške u seksu

Mi vam donosimo najčešće pogreške na koje su se žene požalile. Naučite i prestanite griješiti.

Napad na grudi
Ženske grudi vrlo su osjetljivo područje, ali neki muškarci to zaboravljaju. Nije stoga rijetkost da su grubi prema njima i dodiruju ih znatno čvršće nego što bi trebali. To može biti bolno. Bradavice su također osjetljive i bez obzira na to koliko se zanijeli, nemojte ih previše grickati i pritiskati. Važno je napomenuti i da žene ne vole kad se na području grudi predugo zadržavate jer to doživljavaju kao da ste zaboravili na osobu s kojom ste te da ste se odlučili družiti samo s njezinim grudima.

Skidanje sa stilom
Da, uzbudili ste se, ali to ne znači da se morate ponašati kao neandertalci. Žene ne vole kada ih dohvatite i skinete im samo suknju ili hlače i gaćice kako biste što prije stigli do glavnoga dijela. Za žene to nije seksi i osjećaju se glupo. To znači i da neće biti dovoljno opuštene, a dobar seks onda pada u vodu. Budite pravi muškarac i razodijevajte je polako i senzualno. Nemojte odmah gurati ruke do grudnjaka i gaćica, nego si uzmite vremena i radite to polako. Takvo postupanje nju uzbuđuje, a vama jamči i više nego ugodno druženje u krevetu.

Guranje glave
Ona zna da vi želite oralni seks i do toga će doći, ali ne prisilnim guranjem glave prema dolje. Takvo ponašanje ženu ponižava i ona se ne osjeća dobro jer ima dojam da je prisiljavate. Pronađite neki diskretniji način kojim ćete joj dati do znanja kako želite da vas oralno zadovolji. Uzimanje njene glave u ruke i grubo guranje prema dolje uopće nije seksi i, ako se tako ponašate, nemojte se čuditi što niste oralno zadovoljeni.

Opsjednutost vaginom
Baš kao što se neki muškarci predugo zadržavaju na ženinim grudima, neki se pogube u njezinom međunožju i zaborave na vrijeme. Žene vole kad ih se oralno zadovoljava, ali sve ima svoje granice. Drugim riječima, ako opsjednutost njezinom vaginom traje predugo, njoj će postati dosadno. Mnogi muškarci smatraju da je ženina vagina mnogo važnija od njezina klitorisa, pa onda njoj i posvećuju više pažnje. Istina je suprotna i klitoris je taj koji će je dovesti do užitka. Ona voli kada se bavite i njezinom vaginom, ali nemojte svu pažnju usmjeriti samo na jedno mjesto ako želite da ona bude zadovoljena.

Neobrijana brada
Netko vam je rekao da je brada od dva dana seksi? Možda i jest ali samo na fotografijama i na muškarcima koji je neće ljubiti. Činjenica je da brada od dva dana iznimno gruba i iritira, stoga nemojte glumiti Brada Pitta. Osjećaj je za nju posebno neugodan dok je oralno zadovoljavate. Ona iz pristojnosti možda neće ništa reći, ali znajte da to nije doživljaj koji je očekivala. Njezino međunožje posebno je osjetljivo, pa brada od dva dana uzrokuje bol i iritaciju. Prije druženja s njom, svakako se obrijte i poštedite svoju partnericu neugode i boli.

Brzina
Vjerojatno ste u filmovima za odrasle vidjeli kako se neki obdareni muškarci seksaju brzo kao zečevi i to vam se učinilo simpatičnim. Vjerujte, njoj to neće biti nimalo simpatično. Pravi ljubavnici znaju da ritam treba mijenjati, a ako samo navalite i ponašate se kao zečić na baterije, nemojte se čuditi što vam se seks prorijedio. Ženama uopće nije zabavno kad se ponašate kao brzi Gonzales i cijela stvar završi za tri minute. Budite umjetnik, osluškujte njezino tijelo i budite malo nježni, malo grubi, malo spori, malo brzi... I tako redom.

e-muskarac.com