Muškarci otkrili kako znaju da li će žena biti dobra u krevetu

impotencija, sexy, sex, zdravlje, sex, sex, sex, sex, sifilis, sex, sex, sex, seks, mrak, ljubav, seks, predigra, seks, debeljuce, seks, bol, seks, znanost, seks, plaža, uhićenje, seks, okidači, strast, analni seks, seks, savjeti, orgazam, seks, seks, orgazam, zadovoljstvo, seks, poze, krevet, seks, fenomen, ljubavnik, pažnja, veze, seks, krevet, partneri, žena, orgazam, seks, seks, orgazam, muškarac žena, muškarci, seks, orgazam, seks, škola, orgazam, seks, raspoloženje, seks, ubojstvo, seks, krikovi, seks, pitanja, odgovori, rekordi, seks, razum, načini, seks, seks, znojenje, seks, stvari, seks ljubav, sex orgazam, svršavanje, predigra, užitak, seksualni čin, doživljavanje istovremenog vrhunca, Jača imunitet, seks ljubav, seks, ublažava bol, Čini vas sretnim, Smanjuje anksioznost, seks navike, maraton, ljubav, seks navike, partnerica, način, seks navike, suprug, supruga, mastrubacija, ljubav, seks u dvoje, seksualno aktivan, seks u dvoje, poze, cure, seks prakticiranje, spolni odnosi, par
Nedavno je sprovedena anketa među muškom populacijom sa najčešćim pitanjima o seksu, pa evo što su rekli:

Kako unaprijed mogu da prepoznaju da li je žena dobra u krevetu?

"Ako voli da flertuje, znam otprilike što da očekujem"

"Žena koja zna što hoće čak i kada su male stvari u pitanju, poput toga što ćemo i gdje večerati, najvjerojatnije zna što hoće i u seksu. Isti slučaj je kada su otvorene, jasne, direktne i nisu stidljive".

Da li je poljubac dobar pokazatelj?

"Način na koji se ljubi može da mi kaže mnogo o tome kakva je djevojka u krevetu. Ako je senzualna i strastvena, takva će sigurno biti i tijekom seksa".

"U većini slučajeva, ona koja se dobro ljubi ima određene vještine kojima podržava taj poljubac".

"Iskustva su različita. Dešavalo se da se djevojka odlično ljubi, a u krevetu je užasna. Sa onima koje se loše ljube često cijela situacija bude krajnje neprijatna".

Što žena koja je dobra u krevetu govori neposredno prije seksa?

"Ništa, ne postoji stvar koju može da kaže ili uradi što će da je učini privlačnijom u mojim očima. Ali privlačnost i sposobnost u krevetu nemaju ama baš ništa jedno s drugim".

Samo je jedan hrabar momak rekao potpuno suprotno od ostalih i istaknuo da način na koji djevojke plešu može biti dobar pokazatelj kakve su u krevetu, piše B92.