Muškarci ne žene one koje daju prve noći

sex, sex, sex, sex, sex, raj, seks, glas koncila, žene, tajne, muškarci

Lisa Daily, stručnjakinja za veze i autorica knjige Stop getting dumped! za potrebe svojih istraživanja intervjuirala je mnoge neženje i tvrdi da svaki od tih muškaraca želi pristojnu, smjernu ali i izazovnu suprugu, prenosi zena.blic.rs.

A evo njezinih savjeta:

● Žena mora imati svoj život
Iako muškarac od svoje partnerice očekuje da ga voli, mazi i pazi, on također želi i da njegova partnerica ima svoj život, vodi računa o izgledu, ima dobar posao, ima društveni život, voli putovati, istraživati, zabavljati se i uživati. Žena ne bi trebala čekati pravog muškarca da počne živjeti punim plućima.

● Žena ne treba prilaziti prva
Mnogo je rasprava i istraživanja posvećeno ovoj temi ali istina je da, kako muškarci i sami tvrde, oni vole loviti žene i to se nikada neće promijeniti. Stručnjakinja za veze Lisa Daily smatra da žena nikada ne bi trebala napraviti prvi korak, ako žena stalno "ganja" muškarca nikada neće pouzdano znati želi li je on uopće ilči je samo pristojan.

● Pristojnost prije svega
Na početku veze dok se par tek upoznava žena ne bi trebala biti lascivna i nepristojna. To je dozvoljeno tek s vremenom, nakon boljeg upoznavanja. Lisa tvrdi i da su dodiri na javnim mjestima nedozvoljeni u početku, kasnije kada se osjećate kao "svoj na svome" u obzir dolaze dodiri, ali oni skriveni, ispod stola u restoranu.

● Ne žuriti sa seksom
Iskusna Lisa savjetuje da bi žena trebala pričekati sa seksom i nije poželjno obaviti to odmah na početku veze već treba proći barem mjesec dana. Stupanjem u seksualne odnose zauvijek se mijenja tijek veze i to je značajan korak u odnosu dvoje ljudi.