Marina probušila klitoris: Od tada imam luđačke orgazme!

pirsing
- Prvi put kada sam na internetu vidjela kako izgleda genitalni pirsing, poželjela sam da ga imam. Tada mi je bilo samo 17 godina, i moj tadašnji, inače i prvi dečko, je bio izričito protiv toga.

- Naravno, njegove pobude za pobunu, su bile klasična predrasuda. "To samo kurve rade, što će to tebi?", govorio je. Počela sam detaljno da se raspitujem, i sve više sam ga željela. Nakon nekog vremena, to sam i uradila. Probušila sam klitoris, i novi horizonti su se otvorili! Vi nemate pojma kakav je seks kada imate pirsig! - odušljeno priča Marina iz Beograda za Telegraf.

Djevojka je ispričala da se nije plašila, ali da je ipak boljelo više nego što je očekivala.

- Mala neprijatnost na početku "zahvata", jer vam nepoznati čovjek čeprka po genitalijama, je samo uvod u ono što slijedi. Bol tijekom samog bušenja je izuzetno oštra, došlo mi je da pobjegnem sa stola, ali čim mi je dečko dao ogledalo da vidim kako to izgleda, mom ushićenju nije bilo kraja. Još je ljepše nego što sam mislila da će biti - kazala je ona.

Beograđanka je dodala i da je sam izgled vagine, koji je drastično poboljšan, ostao u sjenci užitka koji je spoznala nakon pirsinga na klitorisu.

- Bilo je malo čudno u početku, dok se sve nije vratilo u normalu. Učila sam kako da sjedim i ustajem... Jedino što se nije vratilo u prvobitno stanje je moj seksualni život. Eksplozija osjećaja koju sam doživljavala pri svakom dodiru pirsinga bila je nevjerojatna, a slobodno mogu da kažem da sam tek nakon pirsinga iskusila čari višestrukog orgazma - iskrena je Marina.

Genitalni pirsing je poseban, jer postoji mogućnost da direktno utječe na seksualno zadovoljstvo. Loše postavljen pirsing vam neće donijeti veći užitak, može biti samo negativno iskustvo i dovesti do gubitaka osjećaja, bilo privremenog ili trajnog. Zato je veoma bitno da to, ako se na ovo odlučite, uradite u provjerenom studiju, kod osobe koja je specijalizirana za tu vrstu pirsinga.