Mali savjeti za bolji seksualni život

sex, sex, mladi sex, mladi sex, sex, sexy, brak, sexy, sex, mladi sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, mladi sex, sex, sex, ljubav, sex, sex, sex, partneri, sex, sex, sex, žene, poze, začeće, sex, orgazam, sex, sex, maženje, sex, debljina, sex, greške, pitanja, sex, orgazam, mladi sex, sex, seks, uzbuđenje, veze, muškarac žena, seks, sex, ljubav, seks, dob, seks, ljubav, poze, seks, osobnost, Facebook, seks, seks, izbjegavanje, krevet, seks, muškarci, žene, seks, jedna noć, vodič, hrvatice, seks, predigra, žene, seks, roditelji, razgovor, seks, muškarci, žene, seks, veze, orgazam, seks, seks, priča, seks, pitanja, odgovori, vanilija, seks, studentice, kondomi, seks, poze, predigra, seks, ljubav, predigra, zablude, ljubav, seks, nevinost, seks, mrak, seksopedija, seks, žene, partneri, seks, veza, seks, iskustvo, partneri, muškarci, žene, seks, razlike, seks, zablude, seks, žene, loše navike, seks, krevet, strasti, ljubav, muškarac žena, zaljubljivanje, veza, znakovi apstinencijske krize,

1. Kratka masaža - pet minuta kratke, malo čvršće masaže jednog dijela ili cijelog tijela, potiče prokrvljenost, pa samim time i potiče spolnu želju. Ako su u igru pritom uključeni i drugi faktori, npr. eterično ulje s mirisom čokolade, vanilije ili južnog voća, uspjeh je zagarantiran.

2. Komunikacija - nitko od nas ne čita misli. Da bi dobili ono što želimo i što nam odgovara, moramo to partneru reći i pokazati. Hoćemo li svoje potrebe izraziti riječima ili dodirima, ostaje na nama. Ako se sramite svoje želje izreći na glas, vodite partnerovu ruku po svome tijelu i pokažite gdje i kako da vas miluje. Ako ni to ne djeluje, pokušajte s igricama u kojima na komadiće papira ispišete svoje želje, pa naizmjence izvlačite.

3. Sex kuponi - u rubrici Print-e-Raj možete pronaći već ispisane kupone sa raznim sexy prijedlozima koje možete pokloniti partneru, a on ih potom može zamijeniti za pravu stvar kod vas... Imate i blank predložak na kojem možete neke ideje i sami zapisati.

4. Vodite ljubav cijelim tijelom - često se tijekom seksualnog odnosa fokusiramo isključivo na genitalije, mada je svima dobro poznato da su erogene zone smještene po cijelom tijelu. Pročitajte članak o erogenim zonama pa istražujte zajedno s partnerom... Prebrojte sve erogene zone jedno drugome.

5. Oralni sex - koliko često ga zaista prakticirate? Posvetite mu više pozornosti. Istražujte partnerovo tijelo jezikom. Zaboravite na penetraciju i zadovoljite jedno drugo oralno.

6. Iniciranje sexa - tko u vašoj vezi inicira sex? Tko vodi glavnu riječ u sexu? Ako to uvijek radi ista osoba, zamijenite se. Neka ono drugo inicira i preuzme glavnu ulogu slijedeći put.

7. Maštanje - podijelite svoje tajne maštarije s partnerom. Samo imajte na umu dvije stvari - prvo - maštarije ponekad trebaju ostati samo maštarije - to što ih izgovorite ne znači da ih trebate ostvariti (ali možete, ako ste oboje za to) i drugo - ne želi svaki partner znati da maštate o sexu s nekom poznatom osobom ili nekim koga oboje poznajete. Sigurno već poznajete partnera dovoljno dobro da znate do koje mjere smijete otkriti svoje fantazije. Ipak, ne dajte da vas to sputava. Otkrivajte malo po malo i pratite reakcije, to može biti jako uzbudljivo i erotično iskustvo.

8. Roleplay - poigrajte se, odglumite neke druge uloge. Konobarica i gost; stjuardesa i pilot; sobarica i gost; šefica i tajnik - kombinacije su bezbrojne, samo je na vama koju će te izabrati.

9. Otkrivanje fetisha - znate li svoje fetishe? Uključujete li ih u seksualne igrice? Ako je odgovor na oba pitanja ne, otkrijte svoje fetishe zajedno, otkrijte što vas najviše pali i uključite to u svoj seksualni život. To ne mora biti nešto extra kinky, možda samostojeće čarape na njoj ili možda, na njemu, samo shvatite to kao zabavu, kao dodatni začin i nemojte pretjerati. Stalno forsiranje na bilo čemu može dovesti do kontra efekta.

10. Vizualni doživljaj - ako uvijek vodite ljubav zatvorenih očiju, idući put ih otvorite. Ako pak vodite ljubav otvorenih očiju, neka vam partner slijedeći put stavi povez preko. Vizualni doživljaj je bitan za seks, ali je i promjena dobrodošla. Kad se oduzme vizualni doživljaj, drugi osjeti se pojačaju. Probajte oba iskustva.

11. Fokusirajte se na partnera - svu svoju pažnju usredotočite na partnera. Zaboravite na sve brige, zaboravite da kasnije morate na posao, zaboravite na bojanje zidova i tko zna što sve ne. Jednostavno se prepustite partneru i uživajte u njegovom užitku jer će te time povećati i svoj.

12. Sexy igračke - prosurfajte po bespućima interneta i potražite što se sve krije u sex shopovima. Ne morate se više sramiti ući u sex shop da bi izabrali nešto zgodno za vaše seks igrice već možete sve naručiti online i narudžba vam stiže pred vrata. Najbolje od svega je da sexy igračke nisu više fokusirane samo na žene već ima i raznih igračaka za muškarce pa oboje izaberite nešto po svojoj volji.

13. Izađite iz kreveta - Jeste li već "krstili" kuhinjski stol; kadu; stepenice; kauč; fotelje; tepih; štokove? Ako jeste, učinite to ponovno ili izađite van. Bacite pogled na Top40 mjesta za sex.

14. Upalite svjetla - u crnini noći oduzimamo jedno drugom vizualni doživljaj i fokusiramo se na osjetilne podražaje. Za promjenu, upalite svijetla i pojačajte vizualni dojam. Zaboravite na salo, celutit, bore i bilo kakve druge nedostatke, sex je kao i osmijeh - svi smo lijepi kad se smijemo.

15. Masturbacija - najbolji način da upoznamo partnerove želje i seksualne potrebe je da promatramo kako masturbira. Masturbirajte zajedno, jedno kraj drugog.

16. Bez orgazma - većina ljudi je tijekom seksualnog odnosa fokusirana na orgazam i zapravo se smatra da je on cilj seksualnog odnosa. Ali, koliko god orgazam bio divan, nemojte da vam sex postane utrka za orgazmom. Zato se slijedeći put prepustite seksualnom odnosu sa zabranom orgazma. To može biti izuzetno erotično iskustvo.

17. Kockice leda - u vrućim ljetnim mjesecima mnogi izgube volju za seksom (osim ukoliko se ne nalaze na moru ili fino rashlađenim prostorima). Najbolje rješenje je poigravanje sa kockicama leda... Ledom rashladite usne, a zatim ledenim poljupcima obasipajte partnerovo tijelo... Ili, pustite da se led rastapa među vašim prstima i kapa po partnerovom tijelu kao u filmu "9 i pol tjedana".

18. Kritike - mislim da smo svi svjesni da nema smisla kritizirati partnera u krevetu jer se time gubi volja za sexom. S druge strane, ako ne uputimo kritiku, partner će i dalje raditi ono što nam ne paše, pa će opet doći do gubitka želje za sexom ili još gore - jedva ćemo čekati da svrši. To se može rješiti ako kritiku uputimo na pravi način i u pravom trenutku. Npr. ako partner radi nešto što vam ne paše, pomaknite ruku na drugo mjesto i recite - više bi mi pasalo da me tu miluješ isl.

19. Cyber sex - ako ste stidljivi na riječima, zašto ne biste s partnerom dogovorili cyber sex. Svaki sa svoje strane ekrana pokrenite pričicu. Što imate na sebi, što bi jedno drugome radili... Prepustite se maštanju, a kasnije te maštarije možete i ostvariti. Ne podcjenjivajte cyber sex jer može biti sjajna predigra onome što slijedi. Osobito ako svoje dopisivanje potkrijepite i kojom intimnom fotografijom.

20. Striptiz - izaberite muziku, obucite nešto sexy i u ritmu muzike skinite sve sa sebe. I nemojte da samo partnerica bude ta koja izvodi striptiz. Striptiz možete izvoditi oboje.

Igrajte se, smijte se, zabavljajte se. Nemojte seks shvaćati preozbiljno i uvijek će biti pozitivno iskustvo.

Pazite i da ne pretjerate - ne morate uvijek koristiti neku igračku i igrati tuđu ulogu. Budite ono što jeste i ono što vam u tom trenutku paše.

izvor:ljubavje.com