Ljubite se više

poljubac, ljubav, muškarac žena, relaksirajuća masaža, prilagodite ambijent, žena, poljubac, top 15 stvari, život, žaljenje, poljubac, stvari, tijelo, poljubci, muškarci, žene, poljubci, formula, ljubav, sreća, poljubac, ljubljenje, nastanak, žene, ljubav, Privlačnost i ljubav, ljubav ljubomora
Flertujte mameći ga na poljubac

Stavite mu do znanja da čeznete za njegovim poljupcima, ali to učinite slatko i seksi kako vaš postupak ne bi shvatio kao kritiku. Priđite mu i mazno kažite nešto u stilu: „Daj mi da malo probam ukus tvojih usana." Svemu dodajte razigran i zabavan ton. I - uživajte.
Nemojte čekati - inicirajte

Tko kreće prvi pod manjim je stresom. Ne zaboravite da ako oboje uživate u onome što radite, sasvim je nevažno tko je prvi počeo. Također, kada on zna da ste vi inicirali vrijeme divnog ljubljenja, sigurno je da će biti oduševljen i uskoro će vas početi, učeći od vas, prvi obasipati poljupcima.
Uvijek uzvratite poljubac

Dečki su vrlo osjetljivi na fizičke reakcije. Ako okrenete glavu u trenutku kada vas pokuša poljubiti, zato što ste mrzovoljni ili se bojite da imate jutarnji zadah, obeshrabrit ćete ga pa će sljedeći put oklijevati približiti vam se.
* bonus savjet
Uživajte u seksi masaži

Nakon napornog dana zamolite svog dragog da vam poslije tuširanja obriše leđa/stopala/noge. Ako prihvati, prilagodite ambijent, prigušite svjetlo i dodajte mu malo mirisnog ulja za masažu. Ukažite mu na dijelove tijela koje želite da vam masira. Ne samo da ćete moći uživati u njegovim dodirima, nego ćete i njemu dati opravdanje da bude potpuno zaokupljen vašim tijelom.

cosmopolitan.hr