Ljubavni savjeti koje biste trebali ignorirati

ljubav

1. Svatko ima srodnu dušu, samo ju moraš pronaći. Ne, nemojte dopustiti da se vaš ljubavni život pretvori u vječitu potragu za Onim Pravim. Ne postoji jedan jedini muškarac koji je savršen za vas, već postoje stotine, tisuće, ako ne i milijuni muškaraca koji bi vam bili savršeno kompatibilni partneri.

2. Važno je samo da se volite. Lijepo je kročiti kroz život u romantičnom tonu, no koliko god ljubav bila snažna, samo od nje se nažalost ne živi. Žalosna činjenica je da možete ludo voljeti nekoga tko je potpuno pogrešan izbor za vas iz milijun razloga. A kada vas se ne poštuje, ne cijeni i omalovažava, ljubav nije dovoljna.

3. Kada prestaneš tražiti ljubav, ljubav će pronaći tebe. Druženje uvijek s jednim te istim ljudima, na jednim te istim mjestima teško da će do vas dovesti potencijalnog partnera. Ne kažemo da nije moguće, ali je svakako puno manje vjerojatno nego kada redovito širite krug svojih interesa i poznanstava.

4. Imaš prevelika očekivanja. Potpuno je normalno željeti partnera koji će ispunjavati određene kriterije koji su vam izuzetno važni, no nije normalno odstupati od svojih želja samo kako ne biste bili sami. Uostalom, sve mi imamo poprilično realne želje i nije da sanjamo o božanstveno građenom milijarderu koji se redovito bavi humanitarnim radom i nekim čudom mašta o istim stvarima kao i vi.

5. Nikada nemoj dopustiti da te vidi u lošem izdanju. Još je davnih dana Marilyn Monroe izjavila jednu jako pametnu - ako muškarac ne može podnijeti tvoje najgore izdanje, onda definitivno ne zaslužuje ono najbolje. A mi se s njom u potpunosti slažemo!

Izvor: cosmopolitan.hr