Ljetna ljubavna katastrofa

sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sexy, sex u autu, mladi sex, tijelo, užitak, stres, sex, sex, razlog, seks, seks, orgazam, erogena zona, žena, seks, plaža, more, poze, seks, seks, plaža, seks, užitak, uživanje, tajne, orgazam, seks, seks, predigra, seks ljubav, genitalne ugode, Ženski mozak, seks, hormon oksitocin, orgazam
Ljeto je vrijeme kada su nam dopuštene stvari koje inače ne bi ni sami napravili. Ples na stolu, višak alkohola i seks na plaži s potpunim strancem samo su neke od ludorija u koje smo se spremni upustiti ljeti. Je li to zbog mora, soli, mirisa borovine ili sunca ni znanstvenici ne mogu dokazati. Bilo kako bilo, moramo se čuvati gdje god išli, s kim god se upustili u zabranjene stvari. Jer, koliko god nam se činilo beznačajno u tom trenutku, kasnije možemo požaliti. Slijede najčešće stvari i prijevare na koje bi bilo dobro obratiti pozornost ovog ljeta

Daljina – Upoznali ste se u klubu. Zaveo vas je šarmom, tamnom puti, zelenim očima i… talijanskim jezikom. Komunikacija vam i nije jača strana, ali vaša tijela se potpuno razumiju. Ono malo što i uspijete popričati temelji se na vječnoj ljubavi, zvijezdama, a onda ponovo prelazite na tjelesni kontakt. Zaljubljeni ste preko ušiju i obećavate si pisati. Ništa zato, niste jedini i uživajte koliko možete, no nemojte se čuditi kada ne dobijete niti jedan mail, pismo ili razglednicu od vašeg ljubljenog iz Italije. Čak što više, neke žene spremne su se zaputiti u drugi grad, pa i drugu zemlju zbog ljetne zaluđenosti. Zapamtite da koliko god da se zaljubite, kada ljetu dođe kraj, doći će i vašoj zaljubljenosti prije ili kasnije, i ukoliko vam se dotični ne javlja nakon vašeg drugog pisma, to ne znači da se isto zagubilo u pošti i da ga morate ponovo vidjeti. Muškarac koji doista i voli ženu, pronaći će način da joj se javi.

Galeb – Osim vrste ptice ovo je naziv za muškarca, najčešće lokalnog mještana s prekrasnim tijelom i kosom do ramena. No dotični nije samo zgodan, već i blago rečeno pokvaren. Naime, radi se o prekrasnom muškarcu ili ne toliko prekrasnom, ali svakako lukavom koji vas samo želi odvući u krevet. Reći će vam svašta, obasipati vas komplimentima, ružama, sladoledima, te vas voditi na noćna kupanja i nuditi vam prekrasan pogled na, pa zapravo bilo što, jer se ljeti sve čini puno ljepšim nego što zapravo jest. Budite na oprezu i provjerite da li je on doista romantik u duši ili samo jedan od onih koji grakču, a ako ne ulove ništa, odlete bez pozdrava.

Auto – Ljeti se uglavnom sve vrti oko seksa i kako do njega doći. Vraćate li se sami kasno navečer ili rano ujutro iz disco kluba, no put do smještaja je kilometrima udaljen, ne nasjedajte na pozive za prijevoz, osim ako netko iz muškog društva koga poznajete ne ide sa vama. Ukoliko se i odlučite za ovaj pothvat imajte pripremljen mobitel na brzom biranju. Doduše, i sami ste svjesni opasnosti koje se mogu dogoditi. Od nagovaranja na daljnji izlazak do, u najgorem slučaju, prisilnog odnosa.

Neznanac – Zapravo i nije toliko važno gdje ste se upoznali. U vašim očima on je savršen, crna kosa, osmijeh da pokleknete, a tek njegove snažne ruke… Upuštate se u seks na jednu noć ili ga barem planirate cijelu večer. Imajte na umu da je vrlo lako moguće da dotičnog više nikada nećete vidjeti, te se zapitajte je li to doista samo jedna noć, i da li očekujete poziv dan nakon ili vam doista nije važno. Također, bez obzira koliko želite ili ne želite znati o njemu, upitajte ga koliko planira ostati ovdje (u vašem susjedstvu, mjestu na moru i sl.). Imajte na umu - vrlo lako se možete dovesti u situaciju da dotični živi u vašoj blizini te lako možete doći na loš glas ili vam može biti neugodno ukoliko ga budete često susretali.

Prijevara – Vaš dragi morao je ostati raditi, a vi ste s prijateljicama otišli mjesec dana na more. Čujete se svaki dan, no kada izađete mobitel ne nosite sa sobom. Svađe postaju sve češće, veza upitna, a vi pomalo dolazite u iskušenje da se upustite u najzabranjeniji dio veze, prijevaru. Zapitajte se je li vrijedno toga, tko je kriv i kolika je dužina veze u kojoj se nalazite. Zašto upropastiti nešto zbog bezazlene ljetne avanture? Ukoliko doista želite imati kratku romansu s nekim drugim, budite pošteni te ukoliko vam daljina ne dozvoljava, prije nego to uradite, nazovite ga i recite mu kakva je situacija. Ukoliko ste se već upustili u prijevaru, bilo bi u redu da priznate što se dogodilo i maknete teret s duše bez obzira na posljedice.

Zaštita – Dobri stari Durex. Uvijek imajte kondom uz sebe bez obzira koliko planirate biti moralni preko ljeta. Nikad ne znate na koga možete naići i što će se dogoditi nakon desete pina colade. No bez obzira planirali ili ne planirali imati odnose, svakako se zaštite paketićem prezervativa. Broj ljudi sa spolnim bolestima sve je veći, a ljeti se taj broj svake godine udvostruči.

Nije važno što radite, sve dok ste sigurni da idućeg dana nećete požaliti. Zato, nemojte dopustiti da vas zavede šarm lažova, promili alkohola ili lijep auto stranih registracija. Budite na oprezu i, kako bi nam jednom davno roditelji rekli, pamet u glavu!

M.P.