Komplimentirajte seksulnim umjećima partnera!

Svatko od nas ponekad voli čuti poneku pohvalu. A utoliko smo sretniji ako se pohvala odnosi na naše seksualne uspjehe. Kada ste svome dragome(-oj) zadnji puta rekli: "Danas si bio(-la) nevjerojatan(-na), "Potpuno si me izludio(-la)" ili "Odličan(-a )si bila"? Možda zvući nevažno nakon nekoliko godina veze ili braka, ali to uistinu puno znači!


Ako je od zadnje pohvale prošlo već puno vremena, nova pohvala sigurno neće biti suvišna. Razumije se, samo ako je bar približno opravdana i ako takav seks želite i ubuduće. S pohvalom ćete naime svom partneru odnosno partnerici uliti samopouzdanje da je na dobrom putu, i sljedeći će se puta još više potruditi(-a).

Ne mora se nužno odnositi na seks

No nije neophodno da se pohvala odnosi samo na vaš spolni život. Svakom od nas puno znači ako od svog partnera čuje: "Ponosan sam na tebe" ili "Ovog tjedna si puno radio(-la), pa bih te volio(-la) odvesti na večeru, da ne moramo kuhati i da imamo nešto vremena zbilja samo za nas".

Uljepšajte si dan

Iskrena verbalna naklonjenost nam daje motivaciju za dalje i čak povećava našu seksualnu požudu, što potvrđuju i stručnjaci. Pokušajte i vidjet ćete da vaša pohvala neće razveseliti samo vašeg partnera(-icu). Osim spoznaje da ste nekome uljepšali dan, njegova ili njena zahvala vam između plahti sigurno neće biti zaboravljena. Želimo vam obilje seksualnih užitaka!

izvor: www.intimatemedicine.com.hr