Kakva je u krevetu? Evo kako to otkriti (prije nego je tamo odvedete)

Znate na kakve mislimo, na one koje leže poput drveta, ne miču se, ne gledaju vas u oči i izgledaju izgubljeno.

Što ako je ona... hm... seksualno iskusnija od vas

Ako želite biti sigurni da ne gubite dragocjeno vrijeme, obratite pažnju na ove znakove koji otkrivaju i više nego što mislimo.

Dobro se osjeća u svom tijelu

Jedan od pokazatelja da je dobra u krevetu je samopouzdanje što se tiče vlastitog izgleda. Obratite pažnju na odjeću koju je odabrala za susret s vama. Ako je suptilno, a nimalo vulgarno otkrila malo kože, pokazala noge u uskoj haljinici ili istaknula dekolte, onako taman, znači da ima samopouzdanje što se tiče izgleda, a to znači puno. Žena koja se u svom tijelu osjeća dobro, vjerojatno će imati više samopouzdanja i u krevetu. Neće se bojati pokazati gola ispred vas niti će joj smetati određene poze koje daju pravi pogled na njeno tijelo, piše na stranici realbuzz.com.

Ne šizi pretjerano zbog sitnica

Ne želite da žena s kojom izlazite jede kao svinja i napravi nered oko sebe i po sebi, ali ako pošizi jer joj je kap sladoleda pala na haljinu, vrlo je vjerojatno opsesivna kad je nered u pitanju, a takva se osoba teško može opustiti, kako u životu tako i u krevetu. Opsesivnim ženama nikad ništa nije dovoljno dobro i umjesto da vam u krevetu na uho šapuće 'prljave' izljeve strasti, vjerojatno će samo prigovarati zbog svega i svačega.

Ne žudi za pažnjom i sigurna je u sebe

Ako je žena sigurna u sebe, neće se pretjerano truditi privući nekoga izazovnom odjećom, vikom i željom da bude u centru pažnje. Zapamtite - naoko krotke žene mogu se u krevetu pretvoriti u pravu zvijer. Zdrava količina samopouzdanja nosi sa sobom određenu dozu sigurnosti. Pretjerivanje sa šminkom, učestale samokritike i isticanje mana znak su da je žena nesigurna, a kad je nesigurna ni u seksu ne može biti dobra.

Zna što hoće i ne boji se reći

Ponekad pravu agoniju predstavlja onaj dio na početku veze kad morate odlučiti što ćete raditi zajedno, gdje ćete ići, koji ćete film gledati. Ako ona bez straha predloži nešto, znači da je neovisna i ne boji se reći što želi. S takvom nećete imati problema da vam kaže što voli i u krevetu. Bit će vam lakše jer nećete morati nagađati što joj paše, a što ne. Dat će vam praktične savjete i vodit će vas diskretno u sve čari zajedničkog užitka.

Puno je u tome kako ljubi

Način na koji se ljubi otkriva i kako će se ponašati u krevetu, stoga obratite pažnju i napravite neke mentalne bilješke. Stoji li mirno ispred vas s napućenim usnama ili rukama prolazi po vašem tijelu i ljubi vas strastveno i s pažnjom? Ako se poigrava poljupcima, nježno uspori pa krene dinamičnije, strastveno vas gricka da vas od užitka obuzimaju trnci, jasno je da će vam i u krevetu s njom biti tako.

Hot.hr