Kako udovoljiti partnerici u krevetu

Spora glazba je apsolutni promašaj. Još ukoliko to koristite kao uvertiru u seks svaki put, onda je predvidljivost zagarantirana. Neke dame vole romantičnu glazbu prije seksa, ali većinu to usporava i ne najavljuje eksploziju. Zato zavedite svoju damu na drugačiji način, a balade ostavite za noć ispunjenu sporim vođenjem ljubavi, masažama ili samo maženjem, piše portaloko.hr.

Ukoliko se javite na telefon za vrijeme seksa prekršili ste svako pravilo lijepog ponašanja i vaša dama se već "odjavila". Vrlo često se ljudi zaborave ispričati ukoliko se jave na telefon za vrijeme razgovora, ali u ovom slučaju ni isprika ne pomaže. Ukoliko vam telefon zazvoni i pri ruci vam je, samo ga ugasite, sve može pričekati kad ste sa svojom damom. Čitanje poruke je nešto što ne želimo ni uzeti u obzir.

Moljakanje za malo nježnosti odmah će ohladiti vašu djevojku. Ukoliko ona sama nije raspoložena za seks, molbe će je samo udaljiti od vas. Zamislite samo da ste imali strašno loš dan i da vam apsolutno nije ni do čega, čak ni do seksa. Zamislite da vas djevojka moli za seks, ne bi vam bilo baš drago. Doduše, ovo možda i nije najbolja usporedba jer muškarci slabije odbijaju šansu za seks nego djevojke.

Užurbanost i nestrpljiva predigra nisu nimalo zanimljive. Seks nabrzaka ima svoja pravila, seks nabrzaka uvijek i stalno s partnerom koji vas nespretno štipka, gurka i stišće znači samo jedno - nestrpljiv i sebičan ljubavnik i to definitivno nije zanimljivo.

Pitanje za dozvolu možda u nečijoj kulturi znači lijepe manire, ali je većinom nepoželjno i pomalo smiješno. Jasno ćete tražiti pristanak svoje dame na seks, možda nekad nećete imati ni potrebu jer će ona inzistirati na seksu, ali potražite znakove pristanka u njenim dodirima ili poljupcima.