Kako 'trajati' duže u krevetu

sex, sex, sex, erotika, snovi, seks, orgazam, bradavice, seks, piramida, seks, erakcija, jutro, seks, jutro, penis, g točka, Splet živčanih završetaka, Frenulum, Skrotum, testis, muškarac, Anus, Međica, glavić, seks ljubav, vođenje ljubavi, seks, muškarac žena, seks ljubav, brak, Smisao za humor, žene, menopauza, Prednosti četrdesetih, seks, seks kod žena, orgazam, seksualnost, uživati, seks, orgazam, srž ljubavi, ljubavna energija, ponos, iskrenost, Erotske priče, stimulacije klitorisa, mini vibrator, seks ljubav, više vrsta seksualnih odnos, seks, muškarac žena, seksualni partneri, sex orgazam, Pomirbeni seks, Praznički seks, Seks iz potrebe, seks ljubav, erekcije, spolni odnosi, duljine spolnog odnosa, seks, farmaceuti, seks, ljubav, Pijani seks, Umoran seks, nekoliko minuta užitka, testosteron, estrogen, hormon, seksualna želja, želja za maženjem, seksi donje rublje, ispuštanje endorfina, Jutarnji seks prakticiranje, seks ljubav, za žene i muškarce, prijepodnevni seks, vruće ju
...u razmjenu tjelesnih tekućina sam seksualni čin završi u manje vremena nego što bi izdržala kutija krafni na stolu Žaka Houdeka. Da, nažalost i to se događa, ali ako ste se našli u ovom tekstu, nema potrebe da budete očajni, jer primjenom ovih tehnika seks možete pretvoriti u maraton uživanja i zabave. Proučite o čemu se radi u nastavku teksta, a onda je vrijeme da partnerici nekoliko puta prezentirate tehnike o kojima ste čitali u tekstu.
Tehnika stani-kreni

Seks je "timska igra", a kod ove tehnike bitno stvar je razgovor s partnericom. Radi se o tome da kad prilikom seksa osjetite da bi mogli ejakulirati uzmete "kratku pauzu", a kad osjećaj nestane nastavite dalje. Kod upotrebe ove tehnike, korisna stvar je i ako s partnericom dogovorite sustav bodovanja kod kojeg npr. nula znači da niste uopće uzbuđeni dok je deset znak za ejakulaciju. Na taj način ćete uz malo vježbe moći brojevima opisati u kojem se stadiju uzbuđenja kako bi zajedno na vrijeme mogli smanjiti intenzitet ili po potrebi kratko stati.
Često mijenjajte poze

Kao i tehnika stani-kreni, mijenjanje poza smanjiti će vaš stupanj uzbuđenosti. Kad osjetite da se bližite vrhuncu, stanite i promijenite pozu, što će vam pružiti dovoljno vremena da se uzbuđenje spusti na razinu koju možete kontrolirati, a česta promjena seksualnih poza začinit će seks i učiniti ga zabavnijim. Odlučite li se za ovu tehniku, preporučujemo da koristite knjigu "Kama Sutra" i bacite se na eksperimentiranje.
Pustite je da bude gore

Želite li trajati duže prilikom seksa, legnite na leđa i dopustite partnerici da vas "zajaši" jer u tom slučaju muški organ je manje stimuliran. U dogovoru s partnericom krenite polako jer žestoki seks može bitno smanjiti vrijeme koje će muškarac izdržati bez ejakulacije. Ako niste napaljeni tinejdžer, seksualni odnos možete produžiti i ako uđete u partnericu, a nakon toga se neko vrijeme oboje ne mičete kako bi se prilagodili na njenu toplu i vlažnu unutrašnjost.

Vježbajte "kratku igru"

Nakon što ste je dobro zagrijali svojim arsenalom oralnih tehnika, uđite u partnericu samo vrhom spolnog organa stimulirajući njezin klitoris, ali ne ulazite do kraja u nju. Nakon toga prilikom seksa, usredotočite se na kratke, plitke kretnje s kojima ćete penetrirati samo nekih 5 do 7 cm u nju. Kad osjetite da se približavate vrhuncu, stanite na kratko dok ne osjetite da ste ponovo u kontroli, a zatim nastavite s takvim kretnjama.
Ne razmišljajte o orgazmu

Dio mozga koji je zadužen za postizanje orgazma je aktivan bez obzira da li želite postići orgazam ili ga želite zaustaviti. Bez obzira o čemu se od toga radi, čim više razmišljate o orgazmu, to je veća mogućnost da će se baš u tom trenutku dogoditi. Fokusirajte se na stvari koje se u tom trenutku događaju i odvratite misli od orgazma, to će vam pomoći da produžite zajedničko druženje.

macho.hr