Kako prepoznati muškarca s malim penisom?

Ako se "alat" muškarca za vrijeme erekcije vrlo lako može zamijeniti sa prstom malog djeteta, onda mislimo upravo na njega, piše index.hr.

Mali penis - veliki ego

Manje obdareni muškarci čitav se život bore sa spoznajom da su vrlo malene ribice u oceanu muškosti, stoga su bili primorani savladati umijeće kreiranja lažnog ega i uvjerenja da su vredniji od samoga zlata. Veličina njihovih ega često je jednaka veličini poslovnog uspjeha jer zbog svojevrsne kompenzacije ova vrsta muškaraca nerijetko živi luksuznim načinom života i vozi skupe aute koje si dečki s prosječnim penisom ne mogu ni priuštiti. Također, skloni su stvarati velike mreže prijatelja, poznanika i veza. Ukratko - radi se o "pudlicama s lavežom rotvajlera".

Majstori oralnog seksa

Budući da na neki način moraju kompenzirati nedostatak veličine, manje obdareni muškarci s vremenom usavrše tehnike zadovoljavanja jezikom, odnosno usavrše vještine oralnoga seksa. Ponašaju se kao punašniji klinci kojima se servira tanjur pun hrane - naime, gotovo uvijek vam ga predaju savršeno čistog! Zapravo, pomisao na rad njihova jezika održava vas zainteresiranima bez obzira na činjenicu da su im gaće u prednjim dijelovima redovito premale. Obave li posao kako treba, bit će vam svejedno jeste li uopće osjetile parkiranje njihova Mini Morrisa u vašu garažu.

Zagovornici "veličina nije bitna" teorije

Dame, čuvajte se zagovornika ovakvih teorija jer se vjerojatno radi o onima koji u gaćama imaju šesti prst! Naime, Majka Priroda odlučila ih je ignorirati kad se dijelila veličina, stoga je njihov jedini način samoobrane ispiranje mozgova žena koje još uvijek nisu upoznale gospodina Velikog.