Kako krvne grupe utječu na vaš seksualni život

orgazam, sex, sex, tužba, sex, ljubav, seks, stvaranje seksi osjećaja, ljubavne avanture, seks ljubav, žena, prigovori, iritiranje, muškarci, žene, orgazam, pitanja, seks navike, priznanje, hrvatice, žene, izlazak, izlazak vani, zaljubljenost, muškarci, žene
Prehrana po krvnim grupama temelji se na načelu da svaka krvna grupa određuje sposobnost organizma da apsorbira pojedine nutrijente i na taj se način bori s određenim poremećajima.

Nakon popularnosti ove teorije Petera D'Adama počeo je rasti interes za krvne grupe i njihov utjecaj na ljudsku osobnost i ponašanje. Razvile su se tako i teorije o utjecaju krvnih grupa ne seksualnost, prenosi B92.

Krvna grupa O
Žene krvne grupe O očekuju da ih muškarac usreći, zadovolji i bude nježan. Vole muškarce s kojima ništa nije sigurno. Ukoliko se odluči na samostalan život ona je jaka i nepokolebljiva, a ako se uda i osnuje obitelj, podržava supruga u karijeri i bavi se djecom. Vjerna je i odana.

Muškarci ove krvne grupe skloni su čestim promjenama partnerice. Nepouzdani su, nevjerani i partnerica im brzo dosadi. Jednom kad se odluče vezati, privrženi su obitelji i ženi, ali nikada ne pristaju na monotoniju.

Krvna grupa A
I žene i muškarci ove krvne grupe su tolerantni u vezama i međusobno se poštuju. Zbog emotivne i osjetljive prirode često se osjećaju povrijeđeno i tužno. Inteligentni su, osjećajni i disciplinirani. Ipak često im nedostaje odvažnost, što im pravi probleme.

Krvna grupa B
Žene krvne grupe B okrenute su čulnim zadovoljstvima. Čeznu za konstantnom pažnjom muškarca i najsretnije su kada su voljene. Zahtjevne su i ponekad malo naporne. Rijeđe stupaju u brak od ostalih žena, jer se boje krivog izbora.

Muškarci krvne grupe B poštuju žene na specifičan način. Onu koju vole tretiraju kao kraljicu, ali kada nemaju partnericu jako su nezadovoljni, melankolični i nesigurni. Lakše im je maštati nego se suočiti s problemima, pa su često sami uz objašnjenje da nemaju sreće u ljubavi.

Krvna grupa AB
Ono što nema veze sa srcem, za njih ne postoji. Ne prihvaćaju pravila i norme, ne drže se zabrana. Žive u sadašnjosti.

Žene ove krvne grupe najviše vole muškarce avanturističkog duha. U ljubavi se nikada potpuno ne razotkrivaju. Čarolija traje dok postoji neka tajna, pa su često nedokučive, zamišljene i nerazumljive suprotnom polu.

Muškarci ove krvne grupe su majstori udvaranja, veliki zavodnici koje žene dugo pamte. Ugodni su, lijepih manira i dobrog odgoja. Neobični su, vole laskati i ugađati damama.

Najbolje kombinacije

Žena A i muškarac O krvne grupe
Ova kombinacija garantira pravu erupciju strasti. Ove veze su intenzivne, nabijene emocijama i jake. Ovaj spoj je i odlična biološka kombinacija, jer imaju predispozicije za mnogo djece i zdravo potomstvo. Žena u ovoj vezi je stalna inspiracija muškarcu, a on njoj podrška i pokretačka snaga.

Žena O i muškarac AB krvne grupe
Ove veze rijetko se ne završe brakom, jer je ovo idealna kombinacija. To su, uglavnom, romantični brakovi, kvalitetne veze, sa stalnom dozom zaljubljenosti i jakim emocijama.

Žena A i muškarac B krvne grupe
Njihove potpuno različite prirode zaslužne su za idealan spoj i sklad, koji rijetko koja druga kombinacija može dosegnuti. Žena je netko tko njeguje ljubav, a muškarac ima potrebu biti njegovan, tako da su ovakve veze iskrene, jake i najčešće za cijeli život, prenosi B92.
M.L.