Kako da seks potraje dulje

sex, sex, sex, erotika, snovi, seks, orgazam, bradavice, seks, piramida, seks, erakcija, jutro, seks, jutro, penis, g točka, Splet živčanih završetaka, Frenulum, Skrotum, testis, muškarac, Anus, Međica, glavić, seks ljubav, vođenje ljubavi, seks, muškarac žena, seks ljubav, brak, Smisao za humor, žene, menopauza, Prednosti četrdesetih, seks, seks kod žena, orgazam, seksualnost, uživati, seks, orgazam, srž ljubavi, ljubavna energija, ponos, iskrenost, Erotske priče, stimulacije klitorisa, mini vibrator, seks ljubav, više vrsta seksualnih odnos, seks, muškarac žena, seksualni partneri, sex orgazam, Pomirbeni seks, Praznički seks, Seks iz potrebe, seks ljubav, erekcije, spolni odnosi, duljine spolnog odnosa, seks, farmaceuti, seks, ljubav, Pijani seks, Umoran seks, nekoliko minuta užitka, testosteron, estrogen, hormon, seksualna želja, želja za maženjem, seksi donje rublje, ispuštanje endorfina, Jutarnji seks prakticiranje, seks ljubav, za žene i muškarce, prijepodnevni seks, vruće ju
Za zdravu i kvalitetnu vezu potreban je trud oba partnera, a seks je neizostavni dio toga i nikako se ne bi smio zanemarivati. Seksualno zadovoljstvo itekako utječe na vezu i sreću oba partnera.

Provedene su studije pokazale da seksualni odnosi većine parova u prosjeku traju oko 13 minuta. To je zapravo relativno kratko vrijeme u kojemu je teško postići dublju povezanost, a kamoli ženski orgazam. Naime, dobro je poznato kako je ženama potrebno mnogo dulje vremena nego muškarcima da bi doživjele veliki O. Stoga je važno da seks traje dulje.

Seksolozi kažu kako žene teže doživljavaju orgazam i upravo zbog toga seks treba trajati dulje. Fizičko je dodirivanje iznimno bitno, jer osim što povećava uzbuđenje, također i osnažuje odnos između partnera.

U nastavku vam navodimo nekoliko savjeta za produljivanje seksualnog odnosa s partnerom.

1. Predigra je važna

Seks na brzaka nije loš, osobito kada ste u stisci s vremenom, no želite li da vaš seks potraje dulje, više pažnje trebali biste posvetiti predigri. Istraživanja su pokazala kako parovi koji se prije odnosa ljube i međusobno oralno zadovoljavaju u krevetu provode više vremena (29,5 minuta) od onih koji odmah prelaze na glavni čin (8,5 minuta). "Seks se ne odnosi samo na penetraciju, on započinje mnogo prije, s fizičkim dodirivanjem partnera", poručuju seksolozi.

2. Rano zgrabite užitak

Ciljajte na to da doživite orgazam što ranije, već za vrijeme predigre. Naime, to vam donosi dvostruku pobjedu, mogućnost da doživite višestruke orgazme tijekom samog odnosa, a i seks će trajati dulje. Stručnjaci kažu kako se posljedice orgazma kod žena i muškaraca znatno razlikuju. Muškarci se nakon doživljenog orgazma smiruju i razina uzbuđenja pada, dok se kod žena tijelo vraća u fazu uzbuđenosti jer se krv dulje zadržava u zdjeličnom području. Iz tog razloga žene često nakon seksa osjećaju kako će opet doživjeti vrhunac. Ako je vaš partner spreman za drugi krug, nemojte se dvoumiti i krenite u akciju.

3. Mudro birajte poze

Želite li da vaš seks potraje duže, u klasičnom misionarskom položaju žena bi trebala biti gore jer će joj to omogućiti da kontrolira brzinu i tempo pokreta te tako spriječiti preranu ejakulaciju kod partnera.

4. Popijte čašu vina

"Alkohol deprimira središnji živčani sustav, koji otupljuje fizičku senzaciju i pomaže usporiti ejakulaciju", kažu seksolozi. Osim toga, vino sadrži resveratrol, kemikaliju koja potiče spolne hormone, pokazala su istraživanja. Ipak, nemojte popiti više od jedne čaše vina jer bi to moglo pokvariti i negativno utjecati na seksualni odnos.

5. Isprobajte 'metodu stiska'

Iako ova metoda zahtijeva pažnju i strpljenje, jednom kad je usvojite vaš će dečko biti u stanju obuzdati se kad postane pretjerano uzbuđen. Dakle, neka se muškarac povuče neposredno prije nego što dođe do vrhunca, a vi biste potom lagano trebali stiskati glavicu penisa. To će odgoditi orgazam, ali neće uništiti njegovu uzbuđenost.

6. Pomozite mu da se opusti

Tehnike opuštanja, kao što je masaža, često se preporučuje kao dio predigre jer će manja razina stresa pomoći muškarcu da ima veću kontrolu nad svojim tijelom. Isto tako, stručnjaci preporučuju tehnike disanja iz meditacije i joge za opuštanje. Muškarac neka legne na leđa i duboko diše kroz nos i izdiše kroz usta. Rukama lagano može masirati trbušno područje. Redovito prakticiranje ove vježbe pomoći će mu da se riješi anksioznosti te da lakše kontrolira tempo seksa.

youbeauty.com