Kakav seks morate probati prije ozbiljne veze

seks, način, ljubav, seks, pravila, vrijeme, seks, trikovi, fantazija, seks, žene, požuda, seks, duljina, seks, seks ljubav, Osvetnički seks, seks s novim partnerom, stres, ljutnja, Muškarci i žene, puno zagrljaja, Iskušenje, prevara, zagrljaj, razvod, ljubav, ljubomora, ljubav nije robija, seksualno usklađeni, seks ljubav, seksualni partneri, Seksualna kompatibilnost, muškarac žena, seks ljubav, intimni dijelovi tijela, seks u dvoje, seksualno aktivan, ljubav, Seksualni interes, seks u dvoje, tuširanje, tuš, seks prakticiranje, za žene i muškarce, želja za seksom, vođenje ljubavi
Možda mislite da nema puno smisla i ne želite unaprijed određivati niti razmišljati kakav seks ne smijete propustiti dok niste u ozbiljnoj vezi, ali Frisky.com smatra da neke stvari ne smijete prepustiti slučaju.

Seks sa strancem

Ima neobično ime, ali to je posve nevažno jer izgleda božanstveno. Gdje god da ste se sreli, na ljetovanju ili nekom putovanju, nemojte propustiti priliku za divljim seksom sa strancem zbog kojeg ćete se uvijek osjećati trnce po cijelom tijelu.

A bilo je tako dobro...

Mislili ste da je on onaj pravi, a slomio vam je srce i sada brinete da nikada više nećete imati tako dobar seks? Očito ste zaboravili da je još puno riba u moru i kad zaliječite srce, doći će netko drukčiji i bolji, a s njim će se vratiti i orgazmi.

Koliko je velik?

Da, mit o najboljem seksu u životu s dobro obdarenim muškarcem morate razbiti sami. Kad jednom isprobate takvo što i usporedite s ostalim partnerima i emocijama, znat ćete da nije baš sve u veličini.


Loš seks

Ova je stavka vrlo jednostavna. Kad jednom isprobate loš seks, koji u očaju odmah potiskujete u sjećanju, znat ćete cijeniti ono što imate.

Osveta pali!

Bez obzira na to svetite li se prijateljici koja vam je ukrala dečka ili dotičnom gospodinu kojeg ćete ostaviti, ali i pokazati što gubi, seks iz osvete prepun ljutnje može biti žestok i odličan!

Muza

Tko ne zamišlja da je muza omiljenom glumcu ili rock zvijezdi? Kome ćete se inače potpuno podati i doživjeti nevjerojatne užitke? Iako ćete teško dobiti priliku za ovakvim seksom u stvarnosti, u mislima možete ugostiti omiljenu zvijezdu kad kod želite.

Analni seks

Prije nego što se upustite u analni seks, razmislite je li to uopće nešto u čemu biste mogli uživati. Ako ste u nedoumici, za ovaj eksperiment odaberite nekog kome vjerujete i tko je nježan u krevetu.

Ženske igrice

Ne morate ići do kraja, ali ako ste tip koji voli eksperimentirati, probajte za početak poljupce sa ženom koja vas privlači. Brzo ćete znati ako želite nešto više, a ako i niste taj tip, onda ste tu dilemu riješili.

Seks s mlađim ili starijim tipom

Koliko ste puta čuli da je netko rekao Mlađe je slađe? Pa vjerojatno ima neke istine u tome, a to ćete najbolje potvrditi iz prve ruke. Suprotno divljem i iscrpnom seksu s mlađim dečkom, stariji muškarac možda će vam priuštiti sasvim neko drugo iskustvo.