Kada za njega "ja" postaje "mi"?

frajeri, žene, veza, žena, mlađi muškarac, muškarac, stvari, suprug, žena, osvojiti, ljubav, znakovi, čvrsta ljubav, žena, riječi, uvreda, udaja, udaja maloljetnica, žene, dečko, izravno, situacije, veza, muškarac, rečenice, žena, svađa, veza, žena, muškarac, vrline, veza, uspješnost, intimnost, trud, financije, žena, muškarac, veza, sudbina, parovi, istraživanje, muškarac, žena, muškarac, žena, kvaliteta, leptirići, djevojka, dečko, veza, veza, top stvari, muškarci, žene, stvari, voljeti, nerealnosti, muškarac, žena, stvari, muškarac žena, romantika, žena, veze, pogreške, partner, stvari, veza, znakovi, veza, veza, načini, poboljšati , veza, znakovi, kraj, kriza, savjeti, veza, stvari, dogoditi , veza, prevara, načini, muškarac, žena, izgled, istraživanje

1. Ne skriva te

Znat ćeš da mu je stalo do tebe, kada saznaš da njegovi prijatelji znaju za tebe. Oni su neke od najvažnijih osoba u njegovom životu te mu je bitno da ih upoznaš te da im se svidiš. Jednako je tako i s obitelji, što je još sigurniji znak.

2. Pozitivne promjene

Nitko se od nas ne može promijeniti u potpunosti. No, ako je on svjestan nekih svojih mana, za koje zna da ti idu na živce te ih pokušava promijeniti, to je jasan znak što on misli o vama. Da li bi se ti trudila oko nekoga tko je tek usputna avantura? Tako smo i mislile.

3. Ti si njegov prioritet

Ponekad, ljubav znači stavljanje nekog drugog na prvo mjesto. Ako mu je stalo, ti ćeš biti njegov prioritet, što znači da će se ponekad žrtvovati, samo kako bi tebe usrećio. Od sada, njegovi planovi uključuju i tebe.

4. On zna što voliš

I pritom mislimo na sve one male stvari, koje te svakodnevno usrećuju. Tako će te svako malo iznenaditi omiljenom čokoladom, filmom, bijegom iz grada ili romantičnim spojem. Čak i ako ne voli tvoju omiljenu seriju, on zna kada izlazi nova epizoda, a to puno govori.

Izvor: index.hr