Jutarnji seks za vrhunski užitak

sex, knjiga, sex, preljub, sex, sex, lice, muškarac žena, sex, sex, tablete, impotencija, sex, spolnost, erekcija, orgazam, žena, varanje, zdravlje, sex, sex, želja, viagra, muškarci, orgazam, gluma, seks, trudnoća, stimulans, seks, orgazam, romantika, ljubav strast, muškarac žena, partneri, seksipil, seks, orgazam, partner, muškarac žena, seks, šala, predigra, seks ljubav, seks ljubav, srednjoškolci, studenti, imati više partnera, seksualni partneri, veza, muškarci, izgovori, pronalaženje partnera, uspješna veza, ljubavna veza, druženje s osobom, muškarci, ljubav, savjeti, poljubci, ljubav, znakovi, partneri, veza, ženskaroši, znakovi, muškarci, stvari, žene, muškarci

Jutarnji je seks nešto za čim gotovo cijeli muški rod žudi. Prihvaćaju oni seks u bilo koje vrijeme, ali jutarnji im nosi neke posebne draži. Niste jutarnji tip i u to se doba ne osjećate privlačno niti vas seks privlači? Donosimo vam odgovor na pitanje zašto su muškarci najnapaljeniji prvih sat vremena nakon buđenja te nekoliko trikova kako i vi možete uživati u seksu dok još niste otvorili oči kako treba.


Muškarci su ujutro puni testosterona
Krivite testosteron
Postoji biološki razlog zašto su muškarci toliko nabrijani na seks nakon što se probude iz noćnog sna. Tada im razina testosterona dostiže vrhunac, a testosteron je vodeći doprinositelj seksualnim osjećajima u muškaraca, prenosi net.hr.

Osim toga, većina se muškaraca budi s ogromnom kobasicom među nogama jer se cirkulacija krvi u penis poveća tijekom noći. On tada ne pomisli da njegova stvar čini svoju stvar, već vidi erekciju koju je bolje iskoristiti nego je pustiti da prođe.

Zašto biste se trebali razbuditi i rastresti

Uz loš zadah i kosu koja leti na deset različitih strana, seks vam vjerojatno nije na pameti, ali on ima svoje prednosti. Kada je muškarac odmoren, a razina testosterona mu je na visokoj razini, on ima više energije tijekom seksa. Više energije – seks traje dulje.

Ključ uspjeha je otkriti način kako se riješiti osjećaja da niste seksi i uživati. Budnijima i spremnijima će vas učiniti vrlo jednostavan trik – osvježite se. Prije nego krenete u akciju recite mu da mu dajete 30 sekundi da se pripremi za vrhunski seks, pobjegnite u kupaonicu i brzo sredite ono što uzrokuje osjećaj da niste poželjni i privlačni.

Jutarnji pokreti koje možete isprobati

To što on ima mnogo energije za seks, ne znači da je imate i vi. Odlučite se stoga za poze koje su jednostavne, a pogađaju prave točke. Poza u kojoj mnogi parovi spavaju, muškarac s leđa obgrli partnericu (spooning), idealna je za jutarnji seks. Kako se već nalazite u toj pozi, on može samo pružiti ruku kako bi vam mazio grudi i stimulirao klitoris. Ili isprobajte sljedeće: neka on legne na stranu, okrenut prema vama.

Vi lezite na leđa, nogama preko njegovih bokova i neka uđe u vas. Vaša će tijela formirati slovo T, a ova je poza posebno dobra ako još niste oprali zube jer se ne unosite jedno drugome u lice. Dodatna nagrada – ta ga poza stavlja u savršen položaj da pogodi vašu G-točku. To je ono što mi nazivamo dobrim jutrom!

tportal.hr