Iznenadite partnericu s dugom predigrom!

sex, sex, mladi sex, mladi sex, sex, sexy, brak, sexy, sex, mladi sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, mladi sex, sex, sex, ljubav, sex, sex, sex, partneri, sex, sex, sex, žene, poze, začeće, sex, orgazam, sex, sex, maženje, sex, debljina, sex, greške, pitanja, sex, orgazam, mladi sex, sex, seks, uzbuđenje, veze, muškarac žena, seks, sex, ljubav, seks, dob, seks, ljubav, poze, seks, osobnost, Facebook, seks, seks, izbjegavanje, krevet, seks, muškarci, žene, seks, jedna noć, vodič, hrvatice, seks, predigra, žene, seks, roditelji, razgovor, seks, muškarci, žene, seks, veze, orgazam, seks, seks, priča, seks, pitanja, odgovori, vanilija, seks, studentice, kondomi, seks, poze, predigra, seks, ljubav, predigra, zablude, ljubav, seks, nevinost, seks, mrak, seksopedija, seks, žene, partneri, seks, veza, seks, iskustvo, partneri, muškarci, žene, seks, razlike, seks, zablude, seks, žene, loše navike, seks, krevet, strasti, ljubav, muškarac žena, zaljubljivanje, veza, znakovi apstinencijske krize,

Dugu predigru počnite s uljem i masažom

Kada se vaša partnerica vrati s posla, je vjerojatno umorna, zato samo razmišlja o tome kako bi skočila pod tuš i malo se odmorila pred televizorom. Kada ode pod tuš iskoristite priliku, da joj pokažete što je čeka, dodirnite njenu guzu ili prsa pod tuše ili ju pomazite kao znak da slijedi duga predigra.

Zatim joj predložite da potpuno gola dođe u krevet i donesite masažno ulje te počnite s masažom cijelog tijela. Počnite s stopalima, nastavite na bedrima i stražnjici, okrenite ju na leđa a potom nastavite na grudima i vratu. Dajte joj do znanja da je do seksa još puno vremena i da ju na svaki način želite zadovoljiti s dugom predigrom, neka se potpuno opusti jer će uskoro početi doživljavati višestruke orgazme.

Duga predigra je i nježno maženje vagine 

Kada ste završili s masažom, počnite maziti partnericinu vaginu, koju ste prije namjerno zaobilazili. S prstima krenite po stidnim usnama, klitorisu, po Venerinom brijegu i po dijelu između anusa i vagine. Prste namažite lubrikantom kako bi osjećaj bio bolji, nikako se ne žurite tamo kako se duga predigra ne bi skratla. Možda će vas već tada moliti za penetraciju, nemojte pristati i opet joj dajte do znanja da njeno vrijeme za uživanje traje. 

Dugu predigru neka nastavi vaš jezik 

Jezik je vaše glavno oružje za nezaboravnu dugu predigru zato ga koristite na sve moguće načine i partnerici priuštite maratonsko lizanje svih erogenih zona. Ne zaboravite na stopala, bedra, leđa, vrat, grudi i naravno anus i vaginu, ona će pod vašim rukama i jezikom biti nemirna i jako uzbuđena.  Lizanje neka bude dugo i predano, do orgazma, moža i dva orgazma, tako dugo dok se vaša partnerica ne bude zadovoljena i do se ne bude osjetila kao kraljica u vašim rukama. 

Ukoliko pri ruci imate kakvo seksualno pomagalo recimo japanske kuglice upotrijebite ih jer će dodatno stimuirati i začiniti vašu dugu predigru. Ukoliko se partnerica umorila dajte joj vrijeme za odmor i vi se odmorite popijte zjedno čašu vina ili šampanjca. Kada ste se malo odmorili vrijeme je da nastavite s predigrom koja se na kraju naravno mora završiti s penetracijom. Naravno po njenoj želji penetrirajte u nju u njenoj najdražoj pozi. Dozvolite joj da bude aegoistična i u cjelosti zadovoljavajte njene želje. Ona će vam biti vrlo zahvalna i zadovoljena te će vam vjerojatno vratiti duplo!

preneseno sa: www.intimatemedicine.com.hr